Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Małe jądra u faceta ...

Polecane posty

Gość UJHMNB
GDY 40 STKA MIJA TORBA DŁUZSZA OD KIJA

Gość nca
mam jako takie doswiadczenie:D Duze worki wspominam jednak z niemakiem - takie DYNDAJACE WOOOORY !!!!! bleeeeee

Gość iuy moczowód
hehe gdy czterdziecha mija dobre dobre.... hmmm, jak są duże i obwisłe to źle, a jak są malutkie i obwisłe to dopiero jest obraz nęedzy i rozpaczy:D

Gość forget me not
male jajka sa super:) a jak qwidze wielkie wiszace jaja to mi sie niedobrze robi feee;/

Gość patrycja165
najlepsze jaja są dobrze ugotowane :)

Gość PPPKpsvr
Kwestia wielkości to jedno, widzę, że większości kobiet podobają się małe jajka (ale nie ZA małe) i NIE obwisłe...;-) ale pomijając to: jądra mogą być twarde albo miękkie, powinny być twardo-elastyczne i podawać się leko pod naciskiem palców ale róznie to z tym bywa:P Co z tego że facet będzie miał rtaki rozmiar workai jąder jak Wam odpowiada ale nie poczuijecie obrzydzenia chwytając w dłoń takie rozlazłe miękkie nie do końca jajowate COŚ...:D

Gość 25facecik25
dlacego nie kontynuujecie tak ciekawego tematu?

Gość tom42mm
wróciłęm własnie USG jader i okazało się, że wielkośc jaj czyli worków nie ma wpływu na wielkość jąder ( które są wewnątrz moszny;) całe zycie wydawało mi się że moje lewe jajo jest znacnei większe od prawego. Słyszałem że częso tak bywa, a właściwie jest to norma. Otóż mimo tejróżnicy wizualnej, z zwenątrz moje jądra są prawie identyczne tzn. maja nieco ponad 4 cm długości i przeszło 2 szerokosci( głębokości?) a to one odpowiadaja przeciez za produkcję plemników, testosteronu i tym samym odpowiadają za potencję. Stąd zapewne zdarzaja się faceci z wielkimi jajami którzy wydają się być impotentami mentalnymi, zapewne ich jąderka są jak fistaszki;)

Gość Dizzy Buzzy
gdy czterdziecha chłopu mija, dłuższe jaja niż fuzyja

żeby tak spieprzyć takie ładne staropolskie powiedzenie :P "Kiedy czarty krzyżyk mija dłuższa torba niz fuzyja " :)

Gość hugbal
A ja mam duze ,i w cale mi nie wisza.i czesto mi sie chcze

Gość Ritta46
Z moich obserwacji wynika że panowie posiadajacy duże jądra mieli dość skromne penisy . Nie wiem jak inne kobiety ale ja zuważyłam taką prawidłowość

Gość hug bal
z tym to roznie ja mieszcze sie w sredniej krajowej polski

Gość nazar
co wy wszyscy za bzdury piszecie. Myslicie ze jak facet ma duze jadra to wiecej moze i duzo daje spermy? Jadra nie produkują spermy, tylko plemniki. A sperma bierze sie z gruczołu krokowego, to gruczoł krokowy produkuje sperme.

Gość piwo i czysta żołądkowa
Wielkie jądra to więcej dobrej jakości spermy. Jeśli kobieta będzie kopulowała z dziesięcioma na raz z olbrzymimi jajeczkami i każdy się spuści to potomstwo będzie niesamowicie inteligentne, zdrowe i mądre!

Gość piwo i czysta żołądkowa
Najlepszą jakość spermy mają politycy z tego co widać po ich dzieciach!

Gość lolas
no ja mam mniej więcej tej wielkości co ten gość na fotce powyżej

Gość rureczka
A to zdjęcie powyżej to moje jajka !!!!!! Wrzuciłem kiedyś do internetu i widzę, że nadal żyje !!!

Gość TakiSobieOn632
Ritta46, wydaje mi się, że coś w tym jest... przynajmniej u mnie się sprawdza. Jajka mam duże i rzeczywiście mogę często i już po chwili, ale penis nie jest duży, max 15 cm :/

Gość Były jej
Ja mam taki problem z jądrami że podczas silnego podniecenia zwłaszcza tuż przed wytryskiem chowają się one niemal zupełnie Normalne jest że moszna się obkurcza i ściślej obejmuje jądra jednak u mnie chowają się one pod penisem . Nie wiem z czego to wynika ale wygląda okropnie jakbym był kastratem . Dodam że normalnie bez erekcji siędzą sobie jak należy w worku Tak to wyglada: http://www.showyourdick.org/dyqe7jf6dqbypic.html http://www.showyourdick.org/hfomc5n4vqompic.html

Gość Roccomm
To normalne że u niktórych facetów podczas silnego wzwodu jądra chowają się w tak zwanych kanałach pachwinowych . Swiadczy to o ich niezarośnięciu w dzieciństwie bowiem chłopiec rodzi się często z niezstąpionymi jądrami i w okresie dzieciństwa schodzą one do moszny i kanał ten zarasta . Czasami nie zarasta i umożliwia chowanie się w nim jąder na krótko to nie jest szkodliwe na dłużej może powodować przegrzanie i choroby jader Poniżej przykłady: http://www.showyourdick.org/xfc7jrgnri8qpic.html http://www.showyourdick.org/lgqddio0mey3pic.html http://www.showyourdick.org/lbh68lnmhahtpic.html http://www.showyourdick.org/qwd9tabdhon9pic.html http://www.showyourdick.org/yzm8qq2lue3dpic.html http://www.showyourdick.org/2i5jspcpxh11pic.html http://www.showyourdick.org/r2h2zvi895ohpic.html http://www.showyourdick.org/ew91hekyr9p5pic.html

Gość okropne są
rew zdjecia tego faceta, jednak zle to wygląda jak nie widać///;/

Gość anonim pablo
wszedlem przypadkiem i jak tak widze co za bzdury tutaj wypisujecie to postanowilem ogarnac temat z jajami bez jaj xD sprawa wyglada tak ze 75% kobiet nie ma pojecia o jajach u faceta, skad ma wiedziec jak w szkole nie ucza i potem pisza kobitki miedzy soba na forach zakladaja takie tematy jak ten... dobra do rzeczy wiem, ze nie produkuje sie na marne bo przeczyta to 50% dziewczyn ktore nie maja pojecia wogole...ale cos zrozumieja co to sa jaja kazda wie... ale juz nie kazda wie ze jaja sie przemieszczaja podnosza i opuszczaja zaleznie od podniecenia seksualnego i czemu? sprawa jest prosta jaja wisza na miesniach, niektore z Was pisza cos tutaj o tym, ze widzialy wiszace jajca u jednego faceta a u innego normalne... czemu? to zalezy od temp... gdy jest zimno po prostu cos sie kurczy i jaja nie wisza. dawniej w plemionach indianskich do grupy mezczyzn dojrzalych zaliczano mezczyzn ktorym jajca wisialy... jest to calkiem normalne bo opuszczaja sie z wiekiem kolo 20-25 roku zycia. jajca glownie caly czas wisza u dojrzalego faceta gdy nie uprawia sexu i ich nie uzywa... co niektore to nie wiedza... czemu raz wisza a raz nie. w czasie podniecenia jajca powinny sie podniesc i przestac wisiec... taka jest natura, jesli dalej wisza moze to wskazywac na chorobe, brak libido (poped), zmiany biologiczne, chorbe lub brak plodnosci, skutkiem uszkodzenia jajec (po sexie jajca u kazdego faceta musza material genetyczny i zaczynaja pracowac... dlatego po seksie faceta nakurwiaja jajca... bo maja ciezko... przejdzmy teraz do tematu wielkosci... jaj. wiele z Was panienki widzialo male jajca i duze. aletu musze zmartwic mlode panny. wielkosc jaj nie jest ciagle taka sama. wiele babek to zaszokuje ale jajca nieuzywane sie kurcza, a uzywane powiekszaja, puchna jesli ktos uprawia stale sex czy wogole uprawia. takze jesli ktoras widziala male jajca u faceta i robi z tego afere, to niech sprawdzi po paru dniach jeszcze raz co ich koleszka ma w spodniach zanim powie zle slowo i zada na forum idiotyczne pytanie; jest jeszcze jedna sprawa widzialem ze babki wypisuja na forach glupoty ze jedno jajco widziala wieksze a drugie mniejsze i pewnie ktos jest chory... kur....de dziewczyny / kobiety odpalcie sobie wikipedie i poczytajcie o jajcach ze to normalne zawsze jedno jajco jest nizej drugiego, najczesciej lewe, bo czlowieka tak przystosowala ewolucja ze zyly nerkowe do jajec sa roznej dlugosci i tak ma byc ze jedno zwisa nizej od drugiego (nie koniecznie musi byc lewe). inaczej jajca by sie obijaly. nie robic afery i nie pisac glupot na forach. do tego jajca moge byc roznej wielkosci jak piersi u kobiety. i jest to calkiem normalne, tak jak normalne sa nieforemne piersi. jest to sprawa genetyki. mlode panny tez mysla ze wielkosc jajec ma znaczenie przy produkcji testosteronu, jest to sciema... zalezy to od komorek w jajcach produkujacych testosteron (kazdy wie o co chodzi) i od przysadki mozgowej. takze wielkosc jaj nie ma znaczenia ani do plodnosci faceta, ani do ilosci wolnego testostosteronu we krwi. najczesciej jest tak ze otyli wielcy faceci maja go mniej niz malowazacy szczupli..., bo kazdy organizm produkuje mniej wiecej tyle samo testosteronu na dobe, wielkosc jaj nie ma z tym zadnego zwiazku, z iloscia nasienia takze bo tam powstaja tylko plemniki, ktorych nikt nie widzi... i jeszcze nie widzial golym okiem, do tego wielkosc jajec tez nie ma znaczenia, tylko jakosc i ilosc komorek produkujacych testosteron i tez ma sie to nijak do wielkosci... jaj. takze najlepiej miec sredniej wielkosci jajca. jak ktos ma duze musi nosic nieprzyjemne w noszeniu bokserki zeby jajca nie wisialy... i nie lataly do tego uwazac zeby sobie nie siasc na jaja. bez jaj. pozdrawiam wszystkie malolatki ktore wlasnie ogarnely temat i sa juz szczesliwe

Gość ciekawy nie pije kawy
Jak są małe to ma to znaczenie bo mogą być małe z powodu hipogonazdyzmu. A to jest poważna choroba i mniej testosteronu tym facet jest mniej męski. Z własnego doświadczenia powiem wam że mam coś nie tak z lewym jądrem prawie nie zwisa i jest jakby w poprzek a jak miałem jakieś 12- 13 lat to mnie bolało czasem słabo pare raze bardzo mocno myśle że wynikało to z jakiejś wady anatomicznej powrózka albo żył albo mięśnia na którym wisi jądro i przez to pewnie się skręcało i było niedokrowione. Nigdy nie byłem z tym ulekaża ale dużo o tym czytałem. Między 12 a 15 rokiem życia penis i jędra rosną najszybciej a mnie właśnie na początku tego okresu spotkało takie skęcenie jądra. I teraz jestem dorosły i mam małego penisa 11cm długości i inne rzeczy też wskazują na to że mam mało testosteronu np. cienkie kości mało mięśni słaby zarost i kształt rzuchwy. A przez cały okres dojrzewania byłem bardzo spokojny nigdy się z nikim nie biłem i ogólnie byłem grzeczny w porównaniu z innymi myślę że to przez to że miałem mało testosteronu. Teraz żałuję że nie powiedziałem rodzicom że bolało mnie jądro i że lewe mam mniejsze i jakieś dziwne no ale wtedy nie miałem internetu może inaczej bym postąpił gdybym wiedział czym to grozi. Poprostu się wstydziłem co jest normalne. Skoro miałem coś nie tak z tym jądrem od urodzenia to dlaczego lekarze nic nie stwierdzili albo dlaczego rodzice mi o tym nie powiedzieli. Teraz pewnie się zastanawiają dlaczego jestem taki chydy i słaby i nie mam pewności siebie bo na to też wpływa testosteron. A przez tego małego penisa to pewnie będę sam. Wyglądam nie męsko nie atrakcyjnie i ogólnie nic mi się nie chce byc może to przesto być może nie. Myślę że mam bardzo słaby popęd seksualny kiedyś jak byłem młodszy to było trochę lepiej tak między19-21 lat czyli w szczycie produkcji testosteronu. Wcześniej w gim i lic masturbowałem się i miałem chcicę ale sam widok ładnej kobiety w szkole czy na ulicy nie podniecał mnie. Tylko przez dwa lata tak miałem. A teraz w zasadzie mogę się nie masturbować przez 6 dni i dłużej albo wcale i nie czuje żadnego napięcia nie myślę nawet o tym. Pamiętam że kiedyś było inaczej po prostu nie mogłem wytrzymać co prawda to nie zależy tylko od testosteronu ale też innch chormonów. Nie wiem czy mógłbym być z kobietą jak czytam że one potrzebują minimum trzy razy w tygodniu. Myślę że za mało się mówi o chorobach i problemach intymnych chłopców zwłaszcza w szkole ale też w telewizji i internecie. Teraz przynajmniej młody chłopak może sobie wejśc na neta i zobaczyć czy wszystko jest z nim w porządku. Mam ciagle wrażenie żę gdyby nie to jądro to byłbym super przystojniuakiem i miał super życie te seksulane też. Mam też wrażenie że jeśli będę miał kiedyś syna przeżyje życie za nas dwóch i moje dobre geny ujawnią się w jego fenotypie bo w moimi nie mogły. Na konie napiszę że częstotliwość chorób u mężczyzn narasta ze względu na obecność zwiększającą się obecnośc chemii w środowisku i pokarmach. A kolejne pokolenia mężczyzn będą coraz mniej męskie jeśli nie zadbamy o profilaktykę. Kobiet to nie dostyczy bo facet jak nie ma testosteronu to zmienia się w kobietę. A kobieta się nie zmienii w faceta jak zabraknie jej estrogenów bo zarodek jest jakby kobietą od początku a w faceta się musi zmienić dopiero od testosteronu. Kobieta jest pierwowzorem i posiada dwa chromosomy XX nawet nie wiecie jak jest to ważne dla ewolucji.

Gość pipol
to miszol eunuch do weterynorza to go zalatwi calkiem wory wyprurzni

Gość pipol
musza byc durze

Gość pipol
co tam male jaja wydmuszki jajo to musi byc co wreke chwycic

Gość gość
Odgrzeje temat. Jeżeli facet jest dobrze zbudowany i ma małe jaka to prawie na pewno brał sterydy.. Jeżeli bierze długo i bez przerwy to spore szanse że mu tak zostanie. Mniejsze szanse na potomka i dobry seks. Możliwe że zostanie impotentem albo będą problemy. Małe jaka wiążą się również z mniejsza produkcja testosteronu.