Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaaa

komu stalo sie cos po DIANE35???????

Polecane posty

Gość kiniaaaaa

Mam nadcisnienie przez nadwage lekarz przepisal mi diane35 w celu uregulowania cyklow i testosteronu dzis wzielam pierwsza tabletke i boli mnie glowa czy to moze byc od diany35 ???? boje sie brac ten lek boje sie ze3 po odtsawieniu beda jakies problemy :(

Gość kiedyś Diane35
Czy lekarz zlecił Ci badania wątrobowe? poziom cholesterolu? Żądaj tego! Mnie podczas brania Diane wysiadała wątroba - zbyt późno zorientowałam się, że po odstawieniu natychmiast lepiej się czuję, nawet w tych 7dniowych przerwach. Pół roku jadłam Diane i szukałam przyczyny dolegliwości. Głowa mnie nie bolała, ale wnętrzności, wątroba......szkoda wspominać. Nic nie mogłam jeść, bo cokolwiek zjadłam powodowało wielki ból. Żyłam w tym czasie na kaszce mannej na wodzie, którą jakoś mój organizm tolerował. Schudłam wtedy :-) ale tylko do czasu. Jak doszłam co siebie po tych przeżyciach to później brałam inne tabsy antykoncepcyjne i było OK. Dziewczyny badajcie się dokładnie!

mnie przepisano diane 35 zanim mialam kontakt z internetem, tzn u mnie w domu. skad moglam sie domyslac ze to moze wspomoz moja glowke. dopiero po 9 miesiacach brania dowiedzialam sie ze sa badania tj proby watrobowe, badania hormonalne. zapytalam o to , to lekarka stwierdzila chyba ze mnie sa nie potrzebne? a moja wiedze nt pigulek czerapal tylko z ulotki, a dzis niektore dziewczyny nie potrafia jej przeczytac. ale ogolnie nic mi nie bylo, nie bolala mnie glowa, dobrze znosilam ten \"lek\". tylko libido spadlo wiec zrezygnowalam, i po pol roku walki z 1 opakowaniem cilestu, 1 yasminu, i gumkami, stwierdzilam koniec z pigulkami za 30 zl(nie mam juz funduszy), niewygodnymi gumkami. teraz sie ciesze 1,5 roku ze spirali :) glowa moze bolec , wkoncu to chyba jeden z ubocznych objawow. moze bol glowy minie,a jak nie to zrob badania i popros o inne pigulki. przeciez to sa ciezke pigulki jesli chodzi o poziom hormonow.