Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek władek

Pytanie do kobiet w szczęsliwych związkach

Polecane posty

Gość to zależyyyy
ja nie napisąlam,że fantazjowanie to zdrada emocjonalna. napisałam, że fantazjowanie o konkretnej osobie, fascynacja tą właśnie osobą, gdy komuś mysli o tym kims zabierają dużą częśc jest dla mnie zdradą emocjonalną. może dla Ciebie nie, dla mnie już jest. Natomiast tak jak mówię, fantazjowanie w ogóle, czy fakt, że podobają nam się inni meżczyzni, kobiety jest naturalne. także to, że na faceta działa koleżanka w obcisłym sweterku:)

Gość wujek władek
Klaudka ja raczej nie ma zamiaru mówić mojej kobiecie o moich fantazjach. Lepiej nie ryzykować. Nie wiadomo jaka byłaby jej reakcja. Może byłoby jej przykro :o Myślę że gdybym powiedział jej o tej koleżance z pracy, którą ona tez zreszta zna to na bank byłoby jej przykro więc lepiej buzia na kłódkę.

Gość to zależyyyy
a fakt , że masz taką fantazję, kiedy Twoja kobieta kocha się z innym facetem, kolejny raz dowodzi ,że mężczyzni zupełnie i z powodzeniem oddzielają seks od uczuć:)

ja też bym się z tym zgodziła - jeśli już miałabym mówić o zdradzie emocjonalnej, to chyba wówczas, kiedy inna osoba staje się ważniejsza od partnera, kiedy te naważniejsze uczucia zaczynają być przerzucane na właśnie na kogoś innego ale same mysli, marzenia, fantazje - związek to nie więzienie, nie wyobrażam sobie kontrolować samej siebie dosłownie w każdej, nawet najmniejszej dziedzinie zycia. Jak długo tak można pociągnąć?

Gość wujek władek
Wiesz zalezy co rozumiesz pod pojęciem duzo czasu. Czy jeżeli np. widze ja w pracy w tym obcisłym sweterku i spodniach i fantazjuje sobie jakby to z nia było to jest to zdrada emocjonalna? Przeciez potem przychodze do domu i zapominam o tym a zresztą w pracy tez przeciez o tym nie myslę przez bite 8 godzin. Tutaj wiele zalezy od tego jak ona jest ubrana :p wiesz my faceci jesteśmy wzrokowcami a przeciez ja nie mam wpływu na to jak ona sie ubiera.

"Myślę że gdybym powiedział jej o tej koleżance z pracy, którą ona tez zreszta zna to na bank byłoby jej przykro " też tak myślę :)

Gość to zależyyyy
zatem doprecyzujmy:)duzo czasu to jest wtedy kiedy myslissz w pracy, po pracy:)...ta osoba Cię zaczyna fascynować, Twoje mysli podążają głownie do niej. mnie się wydaje, że kiedy związek jest w początkowej fazie, te fantazje po obu stronach są mniejsze. człowiek jest zabójczo zakochany i mysli głownie o swojej miłosci. potem jak wiemy, to wszystko opada i zaczynamy zauważac inne osoby:). jeśli tylko zauwazamy, podobają nam się, itd, to naturalne. ale jak również wiemy nierzadko przechodzi się i do czynów...:)ale zdrada dokonana to już osobny temat. tak, wiem, że faceci to potęzni wzrokowcy:)ale kobiety też. ja lubię zawiesić oko:)ale to tylko doznanie wzorkowe,,nic więcej. w domu mam faceta z którym łaczy mnie przeciez duzo wiecej:)

Gość wujek władek
Na pewno moje myśli nie płyną głównie do niej, nie myśle o niej jakoś nałogowo, podoba mi się ale nie fascynuje mnie. Ot po prostu za przeproszeniem fajna z niej :p i tyle. Lubię na niej zawiesić oko a potem główka pracuje i to wszystko. Kocham moja kobitkę i na pewno bym jej nie zdradził. To tylko nieszkoldliwe fantazjowanie. Nie byłoby tego dziewczyny gdybyście się skromniej ubuierały :D

Gość to zależyyyy
ale np widok Twojej kobiety z innym facetem nie budziłby Twojej zazdrości, prawda?dla Ciebie to byłby po prostu seks, ot urozmaicenie, taki żywy wibrattor?:P

Gość wujek władek
Wiesz czasami fantazjuję sobbie na temat mojej kobiety z innym i jest to bardzo podniecające ale gdybym nie daj boże zobaczył ja obściskująca się z innym to raczej by mnie to nie podnieciło a ni nie ucieszyło. Co innego fantazja a co innego życie w realu.

Gość to zależyyyy
rozumiem. bo ja znam mężczyznę, który chętnie taką fantazje wcieliłby w zycie.

jeżeli facetowi w rzeczywistości nie przeszkadzałoby to, że inny "zajmuje się" jego kobietą w tym kontekście, o którym rozmawiamy, to dla mnie to by było baaaardzo podejrzane? Coś to musiałoby być chyba nie tak ...

Gość wujek władek
To twój facet? Bo nie wierzę że ktoś obcy mówiłby ci o takich rzeczach :p

Gość wujek władek
To jest pewna dewiacja seksualna tzw kanduelizm o ile nie przekręciłem nazwy.

Gość to zależyyyy
nie, to nie jest mój facet:). a co taki zdziwiony?:D...faceci też się potrafia zwierzyć koleżance, a raczej przyjaciółce ze swoich fantazji:)..w każdym razie dla niego to po prostu seks, i tu pojawia się porblem, bo jego parnterka juz tego tak nie odbiera. ale przecież są ludzie, którzy bawią się w swingowanie, pojecie zazdrosci jest im chyba obce wtedy, jak myślę.

wujek władek ---> a co w tym wielkiego??? Nie o takich rzeczach zdarzało mi się rozmawiać ze znajomymi (tyle tylko, że byli to zaufani ludzie) ;)

Gość ciekawee
czy ta kolezanka z pracy sie domysla ze o niej fantazjujesz;) biedna ta Twoja dziewczyna skoro zna obiekt Twoich fantazji :/

Gość do wujek władek...
Z tych twoich wypowiedzi wynika twoja samcza natura. Jest fantazja jakby to bylo z inną...z czasem kto wie czy nie spróbujesz? Kochasz swoją wybrankę życiową? To trzymaj się tej wersji i nie fantazjuj, jak by bylo z tą w obcisłym sweterku. Skoro o niej myslisz, to juz oddalasz się od domu, rodziny. Z fantazji do zdrady niedaleka droga. Nie zmarnuj przez głupotę swojego szczęśliwego związku. Zapewniam... z inną jest tak samo, albo jeszcze gorzej, bo one lecą na kasę i udają, że kochają!