Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dringennd

ZMARNOWAŁAM SZANSE ale mi źle !!!czuje sie taka MAŁA, płytka

Polecane posty

Gość dringennd

wybrałam przedmiot na matureze geografia, polski, niemiecki, najlatwiej jak tylko mozna !! zawsze bylam dobra uczennica, a teraz tak malo ambitnie zdecydowalam :( studia zostaja mi : turystyka, geografia, zarzadzanie, czyli te najbardziej oblgane i najmniej przyszlosciowe :( wstyd mi przed rodzicami..

Gość _________________________
Skończ jakiekolwiek studia, a potem zawsze możesz zrobić jakieś \"ambitne\" podyplomowe w zupełnie innym kierunku.

zmarnowanie szansy jest niczym w porownaniu ze zmarnowaniem zycia......wiec nie martw sie ;) jeszcze wiele szans przed Tobą ;) .....Tylko zdaj mature :)

Gość matryca
A co mają wspólnego przedmioty z matury z kierunkiem studiów? Ja zdawałam biologię, a poszłam na filologię polską ;) Chyba że teraz to inaczej wygląda...po tych 5 latach, hehe...

drin... daj spokoj bedzie dobrze, a jak studia nie beda Ci sie podobaly, to za rok zdasz jeszcze raz mature i zminisz kierunek, albo bedziesz ciagnac dwa, wiec sie nie przejmuj. ja tez zle wybralam ale kiedys moze cos sie zmienie. Teraz postaraj sie zeby dobrze mature napisac

matryca, otoz maja duzo wspolnego, a raczej sa calkowicie ze soba zwiazane