Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estymona

Do jakiego wieku dziewczyna może mieszkać z rodzicami?

Polecane posty

jak pokonczy wszystkie szkoły i pójdzie do pracy

Gość taaaaaaa....
...a jak ma pracę za 1200 zeta???

Gość dejot
Do czasu dopóki ma to sens.....Czyli nie ma swojego mieszkania, chce zaoszczędzić itd..........

Ja mam 27 prawie i ciągle meiszkam z rodzicami. Jestem singlem i pracuję jako nauczyciel - chyba nei muszę nic więcej wyjaśniać?? :P Poza tym dom jest duży, mam dla siebie całe piętro, w dużym mieście, a brat wyjechał za owczym pędem do UK - soooł...rodzice się cieszą, że mają choć jedno dziecko w domu ;)

Gość
znam taką laskę, która w wieku 30 lat mieszkała z rodzicami :/ obecnie u faceta, ale ona ma tak że jak jej się związki rozpadają to wraca do rodziców, przez pewien czas jej facet też mieszkał u jej rodziców :/ ale dla mnie to porażka - dziewczyna w tym roku kończy 33 lata i nie ma stałej pracy, już nie wspominając o dobrych zarobkach. woli pracować tylko pół etatu za grosze, żeby mieć czas dla swojego faceta :( żenada a jak jest w domu, to bierze od matki kasę np na bilety autobusowe...

Moim zdaniem wszystko zależy od sytuacji i nie można ludzi osądzać po tym, czy mieszkają z rodzicami czy nie. No ale z tą laską o której pisze Kuraiko to przegięcie w inną stronę. Ja nie biorę nigdy kasy od rodziców - wręcz przeciwnie, dokąłdam się do rachunków, pomagam ile mogę... Gdybym była w związku to już inna gadka - może razem z kimś udałoby nam się wynająć chociaż coś małego - wiadomo, para potrzebuje intymności :P Ale ja jestem singlem i widoki na zmianę tej sytuacji są kiepskie... a sama sobie nie poradzę z wynajmem, o kredycie nie wspominając...

Gość ii...
to ja mam 29 i tez z rodzicami mieszkam i nie widze w tym nic szczegolnego zwazywszy na to ze dom jest pusty , ja slabo zarabiam i ciagle jestem singlem

Wydaje mi się, że jeśli sobie nie przeszkadzają i dobrze im z tym, to może z nimi mieszkać tyle, ile chce.