Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walc

krew u niemowlaka

Polecane posty

Gość Walc

Czesc czy moze mi ktos pomoc i napisac jaka jest dopuszczalna ilosc krwi w moczu niemowlaka ?? u mojej coreczki jest 150 czegos i nie wiem co to znaczy :( prosze o szybka pomoc

Gość bania u cyganki
chyba nie moze byc wcale

Gość Walc
chcialbym po prostu wiedziec jaka ilosc jest dopuszczalna no i co to moze oznaczac ze moja mala ma 150

Gość bania u cyganki
może ma po prostu zapalenie pecherza

Gość cbadefg
U mnie podczas badania moczu wyszła krew (Erytrocyty - 150 jednostek norma jest 0-5) - lekarz rodzinny dał mi skierowanie do Urologa z podejrzeniem piasku w nerkach lub drobnych kamieni, mam zrobić sobie USG, obecnie dużo piję różnych napoi moczopędnych: wywar z korzemi pietruszki, wodę JANA, piwo i coca-colę (podobno rozpuszcza wapń). Natomiast u niemowlaka skąd by się wziął piasek? A czym karmisz piersią, czy sztucznie? A ty nigdy nie miałaś problemu z nerkami?

Gość Walc
chodzi o to za mala ma dopiero miesiac i byla zarazona gronkowcem po urodzeniu ponoc ja wyleczyli a na poczatku stycznia wykryli u niej paciorkowca no i obawiam sie za moglo jej uszkodzic jakies narzady np nerki a tak wogole mala jest 2 miesiecznym wczeniaiem ps. a tak wogole czy ktos wie jak mogla sie zarazic paciorkowcem i gronkowcem bo cos mi sie wydaje ze mogli ja zarazic w szpitalu :(

Gość dobrze Ci się wydaje
przecież Ty jej nie zaraziłaś