Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulunia8713

czy to ciąża?????

Polecane posty

agusia88 w pazdzierniku okres mialam 17 ja juz naprawde nie wiem co mam myslec.... zastanawiam sie tylko kiedy powinnam zrobic ten test???? nie chce zrobic za wczesnie,,, slyszalam ze sa testy wykrywajace po 6 dniach. U mnie minal juz tydzien ale chyba jeszcze poczekam zwlaszcza ze miesiaczki mam takie nieregularne....

Gość boje sie no
beatka 96... dziekuje Ci bardzo:*

Gość kasia456
hej, słuchajcie mam pytanie, jeżeli kochałam się z chloapakiem bez prezerwatywy i on zdążył wyciągnąc członka przed wytryskiem to czy jest jakiekolwiek prawdopodobienstwo, ze moge byc teraz w ciąży. czytałam gdzies ze plyny wyciekajace z członka gdy chłopak sie podnieca róniez zawieraja plemniki... ale jest to dla mnie dośc nieprawdopodobne... czy mam sie czym martwic? chyba nie... co? jak myslicie?

Gość idz zapytaj goole
wpisz w google "stosunek przerywany" i dowiesz się, na ile jest to skuteczna metoda antykoncepcyjna

Gość TylkoOna
nawet jesli jest jak mowisz to pewnie jest ich zbyt malo zeby doszlo do zaplodnienia. a poza tym to nie tak latwo zajsc w ciaze;)

Gość Emyu
nie tak latwo jezeli sie o nia stara. Jezeli olewasz i edziesz na stosunku przerywanym to wpadke masz jak w banku.

Gość idz zapytaj goole
nie tak latwo jezeli sie o nia stara. Jezeli olewasz i edziesz na stosunku przerywanym to wpadke masz jak w banku. ---> hahahha a to co znowu za stwierdzenie :) masz na to jakies dowody? :)