Paulunia8713 0 Napisano Styczeń 22, 2008 agusia88 w pazdzierniku okres mialam 17 ja juz naprawde nie wiem co mam myslec.... zastanawiam sie tylko kiedy powinnam zrobic ten test???? nie chce zrobic za wczesnie,,, slyszalam ze sa testy wykrywajace po 6 dniach. U mnie minal juz tydzien ale chyba jeszcze poczekam zwlaszcza ze miesiaczki mam takie nieregularne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boje sie no Napisano Styczeń 22, 2008 beatka 96... dziekuje Ci bardzo:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia456 Napisano Styczeń 22, 2008 hej, słuchajcie mam pytanie, jeżeli kochałam się z chloapakiem bez prezerwatywy i on zdążył wyciągnąc członka przed wytryskiem to czy jest jakiekolwiek prawdopodobienstwo, ze moge byc teraz w ciąży. czytałam gdzies ze plyny wyciekajace z członka gdy chłopak sie podnieca róniez zawieraja plemniki... ale jest to dla mnie dośc nieprawdopodobne... czy mam sie czym martwic? chyba nie... co? jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz zapytaj goole Napisano Styczeń 22, 2008 wpisz w google "stosunek przerywany" i dowiesz się, na ile jest to skuteczna metoda antykoncepcyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TylkoOna Napisano Styczeń 22, 2008 nawet jesli jest jak mowisz to pewnie jest ich zbyt malo zeby doszlo do zaplodnienia. a poza tym to nie tak latwo zajsc w ciaze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Styczeń 22, 2008 nie tak latwo jezeli sie o nia stara. Jezeli olewasz i edziesz na stosunku przerywanym to wpadke masz jak w banku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz zapytaj goole Napisano Styczeń 22, 2008 nie tak latwo jezeli sie o nia stara. Jezeli olewasz i edziesz na stosunku przerywanym to wpadke masz jak w banku. ---> hahahha a to co znowu za stwierdzenie :) masz na to jakies dowody? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach