Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to dlaczego

mam dziewczyne- dziewice!

Polecane posty

Gość a to dlaczego

ja mam 22 ona 25 jest ladna zgrabna laska za ktora kazdy sie oglada wiec nie wiem dlaczego... i nigdy tego nie robila moze cos z nia nie tak? no zeby w tym wieku.... co o tym myslicie?

Gość lantek
szukasz dziury w całym, chłopie ciesz się bo znalezłeś, za przeproszeniem, diament w gównie

Gość kjhgoik
hmm ja bym sie zastanowił moze ma jakas nowoczesna chorobe, albo za młodu na cos chorowała, nieszkodzi zapytac.

Gość dlaczegoo
pachnie prowokacją

Gość fyy
a moze dawala tylko w du.pe? Takie tez sie zdarzaja :o

Gość do prety ty umiesz czytac
on ma 22 , ona 25 analfabeci mnie otaczaja

Gość kity ci wciska
a ty wierzysz

Gość dziewczyna laska
jak widac porzadne dziewczyne tez chodza po tym swiecie.. czego sie czepiacie? zazdroscicie mu ze ma porzadna laske???????? ciesz sie glupi ze nikt jej nie uzywal przed toba takie laski to dzis skarb!

Gość zazdrosnyparolatek
jezeli z toba bedzie chciala je stracic to nie widze problemu problem jest wtedy kiedy w ogole nie bedzie miala na to ochoty ps. wiek nie ma tu nic do rzeczy , nie sluchaj tych palantow ktorzy wypisuja tu ze to chore w tym wieku

hmmm to o mnie??? :P a nie.... pradwa! ja nie mam już/jeszcze faceta... :classic_cool: Powiem Ci tylko tyle: takie dziewczyny też jeszcze chodzą po ziemi i to że są dziewicami nie oznacza żadnej choroby, jak ktoś to wyżej sugerował...

Gość a to dlaczego
widze podszywacz juz dziala:)

Gość limonka 24
jeśli to nie prowokacja, odpowiadam- jasne,że są 24-27letnie dziewice, które wcale nie przypominają "mutantów";-) a dziewczyny z okładek czasopismn, sama znam taką osobę, śliczna dziewczyna, jak modelka, a jeśli chodzi o czynniki powodujące ten stan;-) brak odpowiednich kandydatów, no cóż .....

Gość bcxxdfsd
dziwica. ... wspolczuje. dziwice, bez wzgledu na wiek, w 99% przypadkow nigdy nie zostaja na cale zycie ze swoim 1szym facetem (pozostaly 1% jak wpadna). mozez byc najleprzym kolesiem na swiecie, ona i tak ciebie oleje, kobiety sie nie przyznaja do tego ale wcale nie sa takie monogamistyczne jak sie uwazaja, lubia sie ruchac na lewo i prawo i gdyby nie ryzyko ciazy to bylyby niezlymi szmatami. ja nie chce dziewicy, nie chce zostac olany dla jakiegos innego faceta tylko dlatego ze bylem jej 1szym i nie miala porownania. pozniej zaluja, ale juz za pozno. jak chcesz poruchac to startuj, chociaz tyle bedziesz mial, ale na trwaly zwiazek nie licz. zreszta laska 3 lata starsza od ciebie? fee...

Gość kluska serowa
nie dziewica - zle dziewica -zle :O nie da rady was zadowolic drodzy faceci :P

Gość Blfl
bcxxdfsd - nie gadaj glupot. Ta widac jest monogamiczna, bo inaczej juz dawno by sobie pouzywala.

Gość do bcx........
To, ze twoja matka jest szmata i lubi się puszczać, nie oznacza, że robią to wszyscy:O Wal dalej pod jotpegi. Każda normalna dziewczyna cię rzuci, nie tylko dlatego, że się spuszczasz po 2 minutach i masz fistaszka w gaciach, wystarczy że cię trochę pozna🖐️

Gość durnyś chłopie
ja byłem z taką, mimo że była dziewicą to miała takie doświadczenie w innych rodzajach jak anal oral, że dziła taką dziewicą jak ja zakonnicą, oj głupiś ty głupi

Gość ammiranda
ja tez bylam dziewica o 25 roku zycia. i wiecie co jest najsmieszniejsze? moj chlopak §(obecny, z nim stracilam cnote)mi nie wierzyl ;-) stwierdzil, ze taka laska jak ja na pewno miala mnostwo okazji.owszem , mialam i szczerze powiem, ze nie bylo jakiegs specjalnego powodu, ze z tym zwlekalam.poprostu wczesniej jakos nie czulam, ze to to,nie ci faceci, nie ten moment.zaznaczam, ze nie jestem jakas nawioedzona lala, czekajaca na ksiecia z bajki, ani tez dewotka, ktora odda sie po slubie. mam teraz zajebiste zycie seksualne.pieprzymy sie jak kroliki, fantazji mi nie brakje.chlopak szczesliwy, ja tez.nie zaluje, ze zwlekalam