Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gongina

kompiel a plemnikki

Polecane posty

Gość gongina

czy mozliwe jest przedostanie sie plemnikow do pochwy [ ew. ciaza ] podczas kompieli z meszczyzna w wannie?

Gość musisz----- -----------
apytac tę męSZCZYznem czy siem stryskau do wanny sio trollu

Gość ergot
to zalezy w jakim plynie sie kOMpiecie

Gość gongina
no a jesli tak?

Gość gongina
jakto w jakim plynie? pytam bo chcialabym zazyc romantycznej kompieli z moim meszczyzna i tam troszke pobaraszkowac ale na pewno nie dojdzie do wytrysku.... prosze o powazna odp!

Gość ergot
czesto mezczyzni w kapieli szczekaja i gryza. To, a nie ciaza, powinno byc Twoim najwiejszym zmartwieniem.

Gość gongina
co do gryzienia nie mam przeciwskazan....ale szczekanie?......Gosh.....;) wiec konkretnie pozliwe jest cos takiego? [ pytanie debilne wiem ale szczeze ile na tym swiece zyje tak tego nie wiem! ]

Gość gongina
czy moge prosic o odp?

Gość ergot
Smialo wskakujce do wanny. Warto, nawet jesli ryzyko jest OGROMNE!!!

Gość łojezusicku
kąpiel a nie kompiel mężczyzna a nie meszczyzna nie ma szans na ciążę swoją drogą proponuję jednak zajęcie się nauką a nie baraszkowaniem, bo w Twoim wieku (mniemam po ortografii, że około 7, 8 lat) to troszkę za wcześnie

Gość hu hu hu
nie uczyli ciem na lekcjah biologiji, ze plemniki potrafiom pplywac?

Gość gongina
wlasnie tak marzy mi sie taka kompiel.......... ale zawsze bylam przecwina bo dzidzia nie chce jeszcze miec [ na dzien dzissiejszy ].... A JEDNAK JEST RYZYKO?! zdarzaja sie takie przypadki?

Gość hu hu hu
jasne, to siem zwie niepokalane poczencie :)

Gość łojezusicku
kąpiel a nie kompiel czy Ty naprawdę jesteś tak... niedouczona? Nawet dysortograficy potrafią więcej.

Gość hu hu hu
byua jusz taka jedna z niepokalanym poczenciem i zobacz jak skonczyla... juz nie zyje. to na pewno przez to!

Gość ergot
Ty myslisz, ze plemnik jest taki silny jak jego wlasciciel? To slabeusz, wiec jakby sie nie staral to i tak nie doplynie.

Gość komp siem komp jak głomb
:D Weszło dziewczę do kąpieli, a cieżarną wyciągnęli :P

Gość hu hu hu
ergot nie znasz sily wyobrazni - wg oej doplynie nie tylko do pocwy ale i bez wytrysku :D

Gość gongina
w sumie fakt ortografia powalajaca [ sory pisze szybko bo chce isc spac i uzyskac odpowiedz! ] jednak nie prosilam aby ktos poprawial za mna bledy tylko odpowiadzial mi na moje pytanie!! po to to forum jest! i tu zdziwie "uszczypliwa" kolezanke/kolege : nie mam 8 lat tylko 19 widze ze ten temat wywoluje salwy smiechu ale czy ktos moze mi wreszcie odpowiedziec albo NIE NIE MOZLIWE JEST TAKIE COS albo TAK MOZLIWE??????????????????

Gość ergot
Zeby byc na 100% pewnym to facet moze sie kapac w prezerwatywie :-) Nie powinien miec nic przeciwko temu jesli kocha.

Gość po żadnych kiedy
to zależy czy tylko się będziecie kąpac czy będziecie baraszkowac ;-) i od rodzaju baraszków zalezy czy będzie ciomża czy nie

Gość łojezusicku
odpowiedziałam wyżej: NIEMOŻLIWE CZYTAJ! 19 lat i taka ortografia?! Jak Tyś podstawówkę ukończyła kobieto! Forum jest publiczne i każdego obowiązują zasady ortografii. Przez to, że wiele tu piszących nie stosuje się do zasad naszego języka, błędy są powielane przez kolejne niedouczone osoby. Zrozum, że to nie ma na celu WYTYKANIE a zwrócenie uwagi, żebyś choć ze słownika korzystała. To ma nam wszystkim pomóc.

Gość ergot
to nie piszesz szybko dlatego, ze chcesz isc sie kapac? A Ty myslisz, ze ile facet moze tak sie moczyc (w sensie namakac woda) bez uszczerbku na zdrowiu?

Gość gongina
do "osoby wresz wybitnie wykształconej humanistycznie" LOJEZUSICKU - naprawde blyskotliwy nick.... taki "wspanialy" mozg jak twoj naprawde musial dlugo myslec nad tym by taka nazwe [ NIEPOPRAWNA JEZYKOWO ] wymyslec....

Gość ty włóż tampon on prezerwatywę
będzie bezpiecznie i bardzo romantycznie