Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aangelina

zrobic mu awanture??

Polecane posty

acha jeszcze jedno. "chama ktory nie szanuje swojej kobiety.. a to nie tak" Nie próbuje zrobić z niego chama :) sam z siebie go robi, postępując w ten sposób. Takie moje zdanie jest 😴

Nie dbam o nas, szkoda mi, że ten dupek przeżył. :P Ja się wychowałam na reklamie proszku: Ojciec prać. :/

Gość kluska serowa
morodino - jak by mi sie maz raz kiedys spil to nie nazwalabym go alkoholikiem. gdyby to nie bylo norma to dalabym spokoj. tyle ze moj maz w ogole nie pije chodzi mi o to ze warto powiedziec o swoich uczuciach i czekac na wyjasnienia. niech wie ze nie jest w porzadku ale nie ma po co od razu nastawiac sie na najczarniejszy scenariusz. a niektorzy od razu ze napewno zdradzil. z takim podejsciem to lepiej nie zaczynac zadnego zwiazku bo i tak sie przeciez rozwali :O

Ciocie-klocie. :P Ama_leta, Ty idź i mu powiedz: Kochanie wiesz jakie okropne baby są na forum? :P

­­­­­­­­­­­ ­­­­­­­­­­ a ja też jestem słodki :) a nie jestem babką :P

Gość kluska serowa
Amaleta - :D to gorsze od uzaleznienia alkoholowego. na to jeszcze nawet nie maja grup wsparcia wiec trzeba samemu walczyc z uzaleznieniem :D

Gość kluska serowa
Amaleta - :D :D to moze go lepiej nie uswiadamiaj. niech zyje w blogiej nieswiadomosci. moj nie zna polskiego... ufff... :D przynajmniej nie ocenia na jakich stronach bywam. ;) ale i tak w miare jest tolerancyjny bo ostatnio zaczelam ogladac najdurniejszy tv show jaki moze byc a on i tak nie komentuje, tylko znaczaco unosi brew :D