Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł Miłości

Czy facet z przeszłością ma szansę na lepsze jutro

Polecane posty

Czy tak jest. Nie wiem co mam o tym myśleć. Czasami moje życie wydaje się bezsensowne, czasami nie... zmęczony jestem, bez nadziei... dwa nieudane związki.. chyba nie nadaję się już do niczego... Powiedzcie mi jedno : skąd brać motywację do życia ?! Nie wiem skąd.... samotność żródłem bezsensu i pustki... nie wiem... mam problem chyba z sobą... nie wiem gdzie się zwrócić, by móc normalnie żyć, jak inni ludzie. Jestem jakiś inny... zbyt przewrażliwiony, zbyt bojażliwy... proszę... pomóżcie... zawsze mi było mało wiary w siebie, zawsze byłem przydupasem, kimś obok, kimś niższym, gorszym...

Gość knedliczek
przestan porownywac sie do innych :) nie masz kobiety, dobrej, pracy, samochodu? co z tego :) ciesz sie ze zyjesz :P

Gość jak to jest.....
Mogę zapytać ile masz lat ?

Gość skoro trzeba się kamuflować...
:) Pomyśl sobie, że przydupasem człowiek sie staje - nie rodzi. Więc popracuj nad sobą i stań się taki, jakim stać się chcesz, a potem bierz, co Twoje.:D

Gość mindy_smith
Tak. Moim zdaniem masz dużą szansę. Im będziesz więcej pierdzielił od rzeczy tym masz większe szanse. To śmieszne, ale tak jest. Zwłaszcza u młodych. Tylko im nie mów, że jesteś po 2 rozwodach. Wyjedź tam z ciociami, chorobami, sraczką wyborczą (za przeproszeniem) - jeszcze Anioł Miłości - nie widzę przeciwskazań. :classic_cool:

Gość jak to jest.....
Jak widzę młode kobiety mają w dzisiejszych czasach bardzo praktyczne podejście do życia i wyjątkowo mało kobiece.

30 lat... życie mnie chyba jak to się mówi wyruchało... Ech... piszę tu bo samotny jestem i bez nadziei na lepsze jutro... skąd ludzie biorą tyle sił do życia ?

Gość BBBBBBBBBBBBB
to nie wiesz? siły do życia kupuje sie w spożywczym na kilogramy

Gość BBBBBBBBBBBBB
a tak poważnie...Masz teraz spadek formy ale 30 lat na faceta to jest nic! Jak będziesz miał 40 to co innego...

Gość mindy_smith
Siły do życia bierzemy z pokarmu, który spożywamy. Anioł Miłości - czym ty się zywisz? Pewnie masz anoreksję jak każdy anioł...miłości.

Gość mindy_smith
Ciekawe ile zarabia ten Anioł Miłości, jeśli tyle na ile wygląda to nie dziwię się, że mu się...związki rozleciały.

Gość jak to jest.....
Z wnętrza siebie. Ja swego czasu przebyłam bardzo długą drogę...spadałam na samo dno jestestwa i podnosiłam się ...spadałam i podnosiłam się...to jest życie...siła jest w nas samych i tylko my możemy pomóc sobie sięgając do wnętrza...

Gość BBBBBBBBBBBBB
kasa to nie wszystko...osobowością, gadką i fantazją się kobiety przyciąga...jak sie zafascynują to same mu kino postawią;)

Gość mindy_smith
Jakoś wszystkie go zostawiają. Widać nie spotkał jeszcze Anielicy. Albo nie żyją miłością. Potrzebują może tlenu bardziej czy przewietrzenia skrzydeł, a nie tylko przed kompem... i znowu komp... Tak to już w życiu jest. Pozdrawiam.

Gość BBBBBBBBBBBBB
Poza tym 2 związki-co to jest! Ludzie próbują po 6 i wiecej razy...Miej jaja i sie po prostu pozbieraj i nie poddawaj walkowerem, łap życie za mordę bez ceregieli:).

Dziękuję za niemiłe komentarze. 1200 na rękę, 85 kilo wagi na 182cm wzrostu. Kasa jest nieważna... pytałem o coś innego.... szkoda, że nikogo tu nie ma... sami hipokryci tylko.. przykre to jest.. dziękuję.. :)

Gość BBBBBBBBBBBBB
ty faktycznie przewrażliwiony jesteś....gdzie tu niemiłe komentarze?

Gość jak to jest.....
Nie tylko...ale to nic... Dobranoc.

Gość mindy_smith
No wiesz Anioł - 1200 na rękę to weź i ... odfruń po większą zdobycz. Weź przykład z Anielic. I wiesz co - ta Twoja aureolka. Weź i odkurz ją no nieco z brudu. Ostatnio widziałam samochód tak brudny, że cały tył był czarny i w ogóle nie było widać rejestracji. I tak się sama siebie z głupia frant zapytałam wtedy " GDZIE tu kuźwa jest policja na tej drodze?"

Gość knedliczek
przepraszam :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
a od życia po dupie dostaje każdy, tylko niektórzy nie robią z tego dramatu i idą dalej, wbrew wszystkiemu i na siłę...Nie ma innej rady! Trzeba sie zaprzeć w butach, spuścić wodę po przeszłości, wyciągnąć wnioski i do usranej śmierci barc sie z zyciem za bary.

Gość mindy_smith
Dlaczego Cię zostawiły? Za mało zarabiasz. Czasem ludzie mają ze sobą piekło, ale nikt nikogo nie zostawi - powód? Ludzie, kasa, pozory. Co ludzie powiedzą, o. A ty widzisz piszesz i użalasz się nad sobą. Co z ciebie za facet. Anioł miłości...Boshe! :(

Gość BBBBBBBBBBBBB
mindy_smith---> to trzeba było ten samochód tak z głupia frant wylizać do czysta:P

Gość knedliczek
za ta bande hipokrytow :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
mindy_smith----. wiesz jaki masz problem? jabys sama była w stanie mieć dużo własnej kasy to by Ci latało ile facet zarabia... ale taka durna jesteś, że siedzisz w czyjejś kieszeni

Gość mindy_smith
No właśnie. Siedzisz w czyjejś kieszeni - OMg - lepiej już siedzieć w kieszeni niż w czyjejś...dupie (za przeproszeniem). A jeśli nie masz samochodu to go sobie kup. Od razu zrozumiesz, że życie to nie bajka. Anioł Miłości...