Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leire

Samotna, odstraszajaca, brzydka?

Polecane posty

Gość leire

Czuje sie okropnie samotna. W szkole mam kilka kolezanek, ale ogolnie w grupce ,,przayjaciolek'' zazwyczaj jestem ta najmniej wazna... Czyli : Na WF'ie gramy razem, ale jak za duza grupa wiadomo kto musi ja zmienic itd. Teraz zaczelam chodzic do szkoly tanecznej, na pierwszej lekcji poznalam dziewczyne i razem z nia takiego kolesia. Juz pierwszego dnia mnie koles musial obgadac, bo kilka chlopakow sie ze mnie smialo. Ale myslalam ze dziewczyna jest spoko, poszlam na dyskoteke ze szkoly tanca. Cieszylam sie na to, ale w efekcie po godzinie dzwonilam aby mnie wzieli. Dziewczyna przyszla z kumpela i poszla do chlopaka, szlam z nia, szepnela cos chlopakowi a on bezczelnie zapytal ,,czy moge im cos przyniesc do picia''. Odpowiedzialam, ze chyba marzy i zrozumialam ze mam sobie isc. Poszlam, majac nadzieje ze kogos poznam, ale nie. Kazdy mial conajmniej jedna kolezanke przy sobie, ja bylam calkiem sama. A do tego ten kretyn lazil za mna z kolegom, ktory caly czas mowil ,,Schatz, ich liebe dich (skarbie kocham cie)'' itd. W koncu nie moglam wytrzymac wyszlam z dyskoteki na hol, oni polezli za mna. Zadzwonilam zeby mnie odebrac, odebrac mnie mieli za 15 min, ja i tak wyszlam juz od razu bo nie wiedzialam co robic. Dlaczego oni to robia? Dlaczego tak trudno nawiazuje wiadomosci? Co jest niby we mnie takie zle?! Kiedy patrze w lustro, uwazam ze jest calkiem spoko, mialam chlopaka, mialam kilka adoratorow, proszono mnie ostatnio do tanca, wiec tak zle byc nie moze. Wiec o co im ogolnie chodzi? Dlaczego akurat Ja? Najgorsze ze ta laska bedzie na kursie moim, rodzice wydali naprawde duzo kasy na wymarzony kurs tanca, a ja teraz nawet stracilam ochote aby tam chodzic...

Gość takaja-25
a jak ty wyglądasz?? bo pewnie i wygląd ma dużo do znaczenia jak coś nie tak to zrób make-upa pomaluj włósy na czarno ai zrób zajebisty makijaz ubierz się odlotowo i usmiechaj się

Gość a moze właśnie
zafajnie wyglądasz, jesteś laską i inne dziewczyną widzą w tobie konkurencję?

Gość kobitka587
czesc.trudno cos Ci doradzic ale powiem Ci ,ze nie mozesz starac sie za wszelka cene znalesc znajomych.Wiem ze Tobie smutno i przykro ale musisz byc soba.Jezli mialabym miec kolezanke i utracic sama siebie to wole nie miec kolezanki i poczekac az poznam kogos kto zasluzy na moja przyjazn.A na kurs tanca idz bo moze wlasnie tam poznasz kogos fajnego?

Gość a moze amoze
czy ładna, czy brzydka... w ogóle nie patrz na laski, rób to, co do Ciebie należy, osiągnij sukces... a nie, być na łasce jakiś idiotek, w końcu to Twój wymarzony taniec, więc jakaś głupia laska ma to też ci odebrać?

Gość leire
No brzydka nie jestem, ogolnie nic ze mna nie jest nie tak. Nosze okulary, ale czy to jakis powod? Dziewczyna mnie nie interesuje, gorzej jak rozniesie o mnie ,,kilka fajnych plotek'' i bede miala w szkole tanca na plecach spojrzenia na sobie przez te cale trzy miesiace...

Gość behappyyy
myślę, że brakuje Ci pewności siebie. bądź uśmiechnięta, chodź zawsze z podniesioną głową, bądź miła, sympatyczna, ale nie próbuj wchodzić komuś w d... nie doczepiaj się do kogoś na siłę a jak ktoś Ci dokucza to powiedz jakąś ciętą odzywkę a nie uciekaj :) Trzymaj się :) A z jakiego miasta jesteś?

Gość O rzesze K
Faktycznie koles zachował sie jak idiota mówiąc taka rzecz ta niby twoja koleżanka tez niczemu sobie. a ty trafisz w końcu tego księcia z bajki.

Gość leire
Ja mieszkam w Köln, Niemcy - od 2 lat. A koles to naprawde kretyn...

Hm... Mozna powiedziec ze niedaleko centrum - Ehrenfeld. Dlaczego?