Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja-25

cay to się nazywa bezinteresowna przyjażń??

Polecane posty

Gość takaja-25

mój przyjaciel i jego okiem bezinteresowna przyjazn -prasowanie -pranie -zmywanie -pomoc w przeprowadzce (praktycznie ja robie on zmęczony śpi) -nocne wstawanie tak koło 2 rano(bo się z mamą pokłócił)mało tego ubrać się i wyjść i pocieszyć jaki to on super tylko mama zła -sprzątanie brudnego pokoju -poparcie w każdym Zdaniu no czasem się przyznawał do błędu -bycie na każde zawołanie co o tym myśleć ???????

Gość kwass
A On Tobie to samo, czy tylko Ty jemu "świadczysz"?:)

Gość takaja-25
no co ty ja tylko jemu

Gość kwass
Nooo na moje oko to taka z tego przyjaźń jak z koziej dupy trąba. Potrzebna jesteś po prostu.

Gość takaja-25
dosłownie ja już to zakończyłam tylko chciałam taką poradę czy ja może nie zrobiłam żle ...co prawda on chciał żebym dała mu czysta kartę ale kurwa jak ze pomyśle ile ja w ta przyjażn włożyłam a on nic z siebie nie dał wieć powiedziałam nie koniec

Gość chyba bezinteresowna
sprzataczka bylas ...bosh ale niektore baby sa glupie

ha! to ma byc przyjazn??to sie nazywa bezplatne pogotowie ...... i tu dodajesz sobie jakie (milosne, porzadkowe, krawieckie, itp)

Gość takaja-25
na szczęscie to długo nie trwało to nie takie głupie te baby jakby się mogło wydawać tylko otworzyłam oczy i powiedziałam wypierdalaj koleś ;D;D;D nie będe ci robiła za sprzataczke

Gość takaja-25
fisiowna-ale facet to mósi mieć tuped co?? żeby takie coś nazywać bezinteresowną przyjażnią heh...on mnie miłymi słowkami z korzyścią dla siebie a ja heh bnaiwna nie jestem więc go pognałam i zaproponowałam żeby se inną znalazł

Gość takaja-25
raczej nie on tylko przekupywał mnie za kasę i prezenty jak coś tam mu pomogę lub zrobie za niego