Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ia22tk21

Jaka odzywka na suche wlosy-doradzcie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ia22tk21

Mam krecone wlosy i moja najwieksza zmora sa suche wlosy a najbardziej koncowki.Bylam je podciac a teraz tylko potrzebuje jakiegos niesamowitego kosmetyku ;)Bede bardzo wdzieczna za udzielenie mi pomocy

Na co dzień polecam odżywkę DOve albo Pantene pro V. Od czasu do czasu warto nałożyć maseczke Dove lub Henna wax treatment (z apteki).

Ja używam odżywki z firmy "JOANNA" NATURIA z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych i jestem zadowolona. Również stosuję szampon Z APTECZKI BABUNI też z JOANNA nawilżająco - regenerujący ekstrakt z miodu i proteiny mleczne. Pozdrawiam.

Szczerze mowiac zadne \"sklepowe\" odzywki nie pomoga tak jak porfesjonalne, dlatego radze zainwestowac wlasnie w taka...ja uzywam Matrix Sleek Look- do kupienia w salonach matrixa- jest naprawde rewelacyjna...rozjasniam wlosy regularnie wiec sa bardzo narazone na przesuszenie. Dzieki tej odzywce sa zdrowe i lsniace...nigdy nie mialam lepszej odzywki

Ja polecam zwykłą oliwkę dla dzieci :) Na wilgotne włosy nakładasz trochę oliwki (wiecej na końcówki włosów), głowę owijasz folią i ręcznikiem i posiedź z \"tym\" około godziny :) Następnie umyj włosy szamponem :) Efekty widać już za pierwszym razem :)