Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejjj

Pierwszy Raz

Polecane posty

Gość Hejjj

Ile miałyście kiedy pierwszy raz współzyłyscie z męższczyzną? Gdzie i jak to zrobiliście???????????

Gość tanie wino jest najlepsze
17 na pralce :P

Gość malwinkaaa
w lesie obok plaży, mialam 16 lat

Gość p25
bolało was? czy odczuwałyście przyjemnosć czy ból?

Gość malwinkaaa
mi bylo cudownie i bolalo mnie tylko troszeczke, lubie robic to na lonie natury :)

tuż po moich 17-stych urodzinach nocowaliśmy u naszego kumpla bolało na początku było super,ale nie idealnie nie żałuję- cały czas z nim jestem :)

u mnie w domu, na moim łózeczku, w dzien :D bylam w 1 LO, i 4 miesiace z facetem, ale to byla wielka miłość... ;) (znalismy sie dluzej) . nie za bardzo zdazylam cokolwiek poczuc, chwilka bolu ale takiego do zniesienia i raczej taki \" przyjemny\" (nie jestem masohistka:P) bo moj chlopiec był szybki strzelec ;) ale nie przeszkadzało mi to bo mógł często :D

Gość wieczny student
kurde a ja mam 23 lata i nadal tego nie ROBIŁEM, juz mnie to zaczyna wkurwiac...a na dodatek podobam sie od zawsze dziewczynom ale cierpie na chorobliwą, patologiczną wręcz niesmiałość. Ja pierdole.....

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mialam niecale 17 lat.. bylo to w sylwestra tego 2007 na 2008 i bylo cudownie.. :) troszke bolalo no ale coz.. teraz jest rownie cudownie jak w tamten dzien

Gość jakś fajny pseudonim
25 lat , z mężem , po śłubie.

Gość 19 lat dziwica i stara panna

Chinka nia kłamie!!! Jej po prostu chodzi o SPANIE! Jasne, że jakby co ja też niedałbym jej usnąć... ;) :D

16 lat, jego pokój, małe jednoosobowe łózko, mimo rozmiarów nie bolało(moze przez sekundke). Po 1mies znajomosci-moja wielka miłosc. Wszystko we własciwym tempie czyli- po tygodniu zabawa bez gornej czesci garderoby, po dwóch robótki reczne, po trzech pierwszy oral, po mies sex:P

Gość Julia75846
Ja miesiąc temu, mam 15 lat, ale w czerwcu będę miała 16 lat. Tak wcześnie, dlatego, że rok wcześniej poszłam do szkoły i od zawsze każdy uważał mnie za starszą i ja też tak sie czułam... może dobrze, może nie...

Gość Kitty Kat
mój pierwszy raz był cudowny...w jego pokoju,nastrój,muzyka...mmm :) trochę były problemy z wprowadzeniem go cipeczki,ale wkońcu się udało...bolało ale w pewnej chwili przestało,trochę krwi i tyle :) a poźniej cudowny sexik :D

Gość Pika18
Kilka dni temu.. Takie nieplanowane.. Nie jestesmy dlugo ze soba, ale znamy sie duuuzo dluzej ;) Jego pokoj.. Milo, ale bolesnie. Ja z natury jestem "szurnieta" on tez, wiec smiechu tez bylo co nie miara :P dlatego nie stresowalam sie az tak bardzo.. A lat mam 18 ;)

Gość WTF
puscilas sie w tym wieku to smutne

Gość Gajowy bez głowy
WTF... jesteś starą panną z potrzebami, że od razu uważasz to za puszczanie się ? Przecież zrobiła to ze swoim facetem. A czy dalej będą razem to się okaże. ja też wolę już doświadczoną niż dziewicę

Gość mal.inka
Miałam 18 lat. Na imprezie urodzinowej mojej kolezanki. Zgwałcił mnie jej sąsiad. Bolało, płakałam, beznadziejnie. :O

Gość Qill
Męższczyzna - a co to? :P

Gość Gajowy bez głowy
Tak pewnie nazwała swój wibrator :D

Gość Qill
xDDDD a no to nigdy :( a fajnie było?

Gość 12345emmo43
mam 20 lat chcilama rozpoczac z moim chlopakiem wspolzycie ale do niczgo nie doszlo, z powodu, jak mi sie wydaje suchosci mojej pochwy ;/;/.Chcemy to powtorzyc a boje sie ze znowu moze pojawic sie ten problem.jak sobie z tym poradzic?? kTos Tak Mial przy pierwszym zblizeniu??