Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejjj

Pierwszy Raz

Polecane posty

Gość tralala18
na suchość żel Durexa :) polecam :)

Gość go go go
a tam żel ślina lepsza! i darmowa :-D

Gość kuklux
Slina owszem , może robiliście to w niepłodne ftedy jest troche sucho. Za mało pieszczot? A przy masturbacji też jest sucho????

Gość MyShadow
niedawno, facet też prawiczek ale nie skończyło się na przysłowiowych 'trzech pchnięciach' było przyjemnie ale bez większych fajerwerek :) U mnie obyło się bez bólu :P

Gość upppppppppppppppp

Miałam 15 lat i byłam zakochana w staraszym koledze on 17 lat.Było to u niego w domu Chciałam seksu ,ale bólu wielkiego nie było takie mocne ukłucie i trochę krwi.Nawet nie myślałam ,że to będzie takie fantasyczne.Przedtem były długie pieszczoty z minetką włącznie,byłam bardzo podniecona bo od roku uprawialiśmy petting.Załozył gumkę i wszedł zdecydowanym ruchem.

Gość kotulinkainka
17 lat, taki cham mnie upil i wykorzystal i na dodatek to nakręcił kamerą skórwiel

Gość just me 29
ja miałam 19 lat, zaplanowaliśmy sobie u mojego ukochanego romantyczny wieczór i... stało się :) bolało jak nie wiem ale było warto :D teraz planujemy ślub :):):)

Gość makumba0007
kurde a ja mam problem bo próbowałam juz z chlopakiem kilka razy ale za kazdym razem kiedy ma juz wejsc strasznie sie spinam i odczuwam bol nnie do zniesienia nie potrafie nad nim zapanowac i uciekam nie wiem co robic :( moze pojsc z tym do ginekologa, moze jestem jakos "zle" zbudowana... fakt ze penis mojego chlopaka jest zadowalajacy:) ale to chyba nie ma wplywu... help me

Gość Myszki
Wiadomość do wieczny student:Ja mam 20 lat i jestem nieśmiałą dziewicą może się spotkamy na mały numerek??

Gość gość
Wakacje, kemping na Półwyspie Helskim, namiot. Pierwszy raz, był taki sobie, zestresowana byłam... ale później, przez cały pobyt, seksik był codziennie, albo dwa razy dziennie. Wspaniały wyjazd. Zyskałam ja i moja cipka, która zrobiła się bardziej sprężysta i jędrna. 19 lat miałam, ale to było już tak dawno...