Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharon12

mam przeczucie....

Polecane posty

Gość sharon12

jestem z facetem 3 miesiace znamy sie dluzej ,,, wczesnien znalam go na stopie kolezenskiej wiem ze niefajnie traktowal kobiety i nie byl zbyt wierny szczegolnie po %, a nie ejst typem domatora. Teraz przy kazdej okazji gdy wcychodzi beze mnie , zastanawiam sie co on robi a gdy nie napisze lu nie zadzwoni najczarniejsze scenariuesz sie tworza w mojej glowie . Myslicie ze facet moze sie zmienic ?

Gość sharon12
tez jestem raczej sceptyczna ale on twierdzi co innego. mowilam mu ze probleme jest moj brak zaufania. Twierdzi ze mnie nie skrzywdzi i sama sie przekonam . Co robic? Brne w tym coraz bardziej :o

Gość sharon12
jezeli mnie zdradzi chyba serce mi peknie

Gość gvhdjsgfuewbcnxm
NIE ZMIENI SIĘ, NIKT DOROSŁY (UKSZTAŁOWANY) SIĘ NIE ZMIENIA

Gość sharon12
No i co zrobic? Poddac sie = rozstanie

Gość sharon12
jestem troche naiwna , ale nie glupia. Przez te 3 miesiacy bacznie go obserwuje w zasadzie wiekszosc czasu spedzam u niego , widzimy sie jakies 6 dni w tygodniu i wiem ze poki co nic nie zmalowal. Gdybym go wczesniej nie znala ( jego przeszlosci ) moglabym pomyslec nawet ze zlapalam pana Boga za nogi

Gość sharon12
zazwyczaj staram sie myslec umiarkowanie optymistycznie ale wiem ze on wczoraj byl na imprezie i sie nie odezwal ani slowem poki co, chyba zaraz zwariuje przez te mysli....

Gość sharon12
voalka,,,, za pozno juz sie przywiazalam.... co nie zmienia faktu ze w razie czego mam w sobie tyle sily zeby to definitywnie zakonczyc

Gość Reniś
Byl na imprezce a ty w domu???? SWINIA albo jestescie razem albo nie .Zrobi ci dzidziusia i tyle bedziesz siedziec w domu a on bedzie latal .

Gość sharon12
nie moglam isc takze bo wyjechalam z miasta na weekend

Gość smutaska taka
Jasne złapałaś pana boga... Powiem Ci jedno tacy co są zbyt idealni najczęściej mają najwięcej do ukrycia :O Ja z takim przeżyłam 5 długich lat :o Przykre to ale nie licz na to że on się zmieni... potraktuje Cię tak samo jak Twoje poprzedniczki :o Nawet nie wiesz jak facet potrafi bajki opowiadać a my głupie łapiemy się na ich piękne teksty o wielkiej i szczerej miłości :o I dlaczego on chodzi sam na imprezy???

Gość sharon12
a wy nie puszczacie swoich samych na imprezy?? Przeciez mu nie zabro ie tlyko dlatego ze ja nie moge isc. Dla mnie to jakos logiczne jest. Ja tez nieraz sama wychodze jak go nie ma akurat ale co do siebie jestem pewna, co by sie nie dzialo, wierna bede

Gość Reniś
Facet zadko sie zmienia napoczatku jest fantastyczny

Gość Reniś
Moj nie lubi imprez

Gość sharon12
no moj to lubi za dwoch. Nie mam nic do tego byle tylko nie wyrywal i sam sie nie dal wyrywac jakims lachonom :o

Gość Reniś
hii hi no byc wesolym a podrywaczem to jest szalona roznica

Gość Reniś
no wlasnie na tym polega zaufanie ajak sie go nie ma do danej osoby to co?

Gość smutaska taka
Ludzi poznaje się po tym jak traktują innych.. jak mówi o swich byłych jak traktuje matkę jak się wyraza o znajomych i mniej znajomych Na początku facet zasypie Cię pieknymi słowami ale to są tylko słowa... a im bardziej słodzi tym bardziej podejrzane. Ja wiem ze swojego doswiadczenia że ludzie się tak łatwo nie zmieniają :o to wyjdzie z czasem..

Gość sharon12
przeciez nie ebde go sledzic ani takie rzeczy bo to chore. Kazdy musi miec troche wolnosci i swojego zycia. Tylko wlasnie brak zaufania tutaj sie klania

Gość Reniś
ja tez tak kidys myslalam dawno temu ze zmienie faceta na szczescie to sie rozpadlo i dobrze ze tak sie stalo

Gość smutaska taka
Mój ex też mi ciagle gadał o tym że powinnam mu ufać itp. Tylko ten brak zaufania nie bierze się z nikąd!! To on mi dawał powody do tego aby go nie było.... .. też wczoraj gdzieś balował :o słał mi jakieś dziwne smsy... ze jestem nadal w jego sercu i że nie może o mnie zapomnieć I tak sobie myślę że jego dziewczynie także serce by pękło gdyby widziała te jego wyznania/nawet jeśli to było po pijaku :o

Gość Reniś
powiem tyle ze czlowiek sam musi sie w zyciu wszystkiego nauczyc .

Gość smutaska taka
Są dni kiedy Los pozwala nam wejść wyżej. Pozwala wejść tak wysoko, by upadek na dno bardziej bolał :(( A to jeśli chodzi o tytuł topiku; "Intuicja to przeczucie wyższego rzędu. To znaczy, że odwołując się do intuicji wkraczamy w strefę niewidzialnego świata,Takie chwile mogą trwać mgnienie, albo bardzo długo.. Intuicja podpowiada nam, jak znaleźć rozwiązania w takich sytuacjach, do których w ogóle nie byliśmy przygotowani"

Gość a gdzie autorka
:((