Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarka

ZERWALAM Z CHLOPAKIEM ALE CIEZKO MI JEST

Polecane posty

Gość rozczarka

zerwalam pare dni temu z chlopakiem ktorego kocham:( zerwalam z nim bo ciagle ma dlugi,daje rodzicom na alkohol jego rodzice sa przez to tez zadluzeni,i on tylko pracuje na rodzicow ktorzy sa zdrowi a siedza w domu i tylko chlaja:( a maja strasznie duzo dlugow,... on nic sobie nie kupi z ciuchow,nie pomysli o sobie, jemu to nie przeszkadza. a ja sie boje z nim byc bo kiedys jak jego rodzice umra to dlugi przejda na niego i na zone z ktora bedzie:( on nie mysli o przyszlosci. to wszystko jest bardzo ciezkie bo kocham go bardzo:(

Gość rozczarka
poqiwdzcie mi wg.was czy dobrze zrobilam???co byscie dziewczyny zrobily na moim miejscu???

Gość dezekter
Czy uważasz, że za błędy rodziców ich dzieci powinni odpowiadać ? Czy uważasz, że on powinien na Ciebie forsę wydawać zamiast na rodziców ?

Gość rozczarka
ja niechce jego kasy,pracuje i zarabiam na siebie sama, ale on odpowiada za bledy rodzicow jakie oni zrobili pare lat temu i on musi je rozwiazywac bo jest za dorym synem,ja rozumiem ale oni pija,przepijaja jego forse a on nawet na swoje ciuchy nie ma na swoje potrzeby. trzeba pomagac rodzicom,sama daje moim rodzicom bo wkoncu mieszkam jeszcze z nimi, ale moi rodzice nie pija a jakby pili to kasy by na to nie dostali ode mnie.

Gość rozczarka
???