Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

książe z jastrzębiem

Brylantowa Królewna

Polecane posty

Wiesz ? ;-) Moja siostra uczyła się kiedyś grać na pianinie, mój brat grał na pianinie oraz na gitarach od solowej po basową,pięknie śpiewał miał własnny zespół. Niestety zmarł w wieku 24 lat, lecz to było już dawno temu. Ja kiedyś byłem didżejem ha ha ha. Mam takie marzenie, by nauczyć się grać na gitarze, (pare chwytów znam) i ponucić z Toba jakies utwory,:-) myśle ,ze to nie jest nic trudnego ;-)

Gość Czarna Wróżka
Zamknijta żeż w końcu wasze dupy, bo nie będziecie mogli zrobic kupy, miało byc o królewskim jebaniu, a jest o jakimś Celin Dion śpiewaniu, niechże w końcu książe królewnę zerżnie, albo ktoś, na przykład ja mu chuja oberżnie. Tako rzeczę a, Czarna Wróżka, dla znajomych - Cipuszka, i huj! Człowieku - na szmatę królewnę - pluj!

Gość Agniecha K
Ostrzec Cię królewno muszę, boś na seks napalona jak tuszę, że choc książe podoba się niewiastom, to woli dawac dupy pederastom

Francuski urzędnik wygrał proces przeciwko dystrybutorowi leku zawierającego agonisty dopaminy. Didier Jambart twierdzi, że lekarstwo wywołało u niego skłonności homoseksualne. Jambart (47), pracownik ministerstwa obrony, utrzymuje że nie poinformowano go o efektach ubocznych wywoływanych przez specyfiki zawierające agonisty, do których należą zachowania kompulsywne. Wywołały one u Jambarta \"rozwinięcie się zachowań homoerotycznych\", w rezultacie których godzinami szukał w internecie kontaktów seksualnych z mężczyznami. Prócz tego pojawiło się u niego uzależnienie od hazardu tak silne, że okradał rodzinę i sąsiadów oraz sprzedawał zabawki swoich synów, by tylko móc grać na wyścigach. Jambart zauważył u siebie zmiany po roku stosowania lekarstwa. Jak zeznał Philipe Damier, ordynator oddziału neurologii szpitala w Nantes, \"Gdy tylko go zobaczyliśmy, od razu wiedzieliśmy że to dopamina.\" Jambartowi zapisano inne lekarstwo i dziwne objawy ustąpiły. Obecnie zaczyna się druga faza procesu, w trakcie której sąd ustali wysokość odszkodowania. Didier Jambart domaga się 400 tys. euro. Proces uważnie obserwują prawnicy w Europie i USA, gdyż od dawna notuje się przypadki kłopotów zdrowotnych w rezultacie kuracji agonistami dopaminy, czyli substancjami chemicznymi naśladującymi działanie dopaminy. Sukces Jambarta może więc uruchomić lawinę podobnych roszczeń i mieć znaczenie precedensowe. Dopamina, zwana \"hormonem szczęścia\", jest neuroprzekaźnikiem odpowiadającym za napięcie mięśniowe, koordynację i układ ruchowy, dlatego jej agonisty stosuje się przy chorobie Parkinsona. Jednak jest też odpowiedzialna za procesy emocjonalne - podstawowe działanie kokainy polega na stymulowaniu wydzielania dopaminy w mózgu. Proces Jambarta powoduje wielkie zainteresowanie również dlatego, że jest to kolejna po kontrowersjach związanych z uzależniającym działaniem diazepamu, czynnego składnika Valium czy Relanium, próba zwrócenia uwagi na proceder ukrywania przez koncerny farmaceutyczne działań ubocznych różnych leków. Magda Hartman

Gość deihgjsdfgh
nie no fajnie, ale co to kurwa ma do rzeczy

Gość Agniecha K
Książę się chorobą wyratowac chce, lecz już swą dupę szykuje na ruchanie, spędzi całą noc ze swym rycerzem Lancegasem i będzie zabawiał się jego kutasem. Tu coś o gruźlicy pieprzy, że aż się zaraz zapowietrzy.

więc lećmy Lot w przestworza... A więc lećmy w dal, Lećmy przed siebie, Wtuleni w swe skrzydła... Niech nic nas nie obchodzi,.. ............................... Bądźmy tylko my... Tylko nasze niebo... Tylko nasza podróż... Tylko nasz cudowny lot... W przestworzach... frag.w. Rawa

Gość żygac sie od was chce

najpierw nauka tańca brzucha a potem imprezka ;) do białego rana