Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

książe z jastrzębiem

Brylantowa Królewna

Polecane posty

jednak zostane przy motorach rowery mają niewygodne siodełka i po takich szaleństwach raczej nie sposób usiąść nawet w fotelu

przyznaję ,jest to jedno z ćwiczeń tao i prowadzi właśnie do takiego temperamentu ;-) lecz mężczyzna nie strzela na zewnątrz, bo jest to strata energii, lecz w głąb siebie ...;-) ... lecz bywa ,że dopiero po miesiącu. :-) mam nadzieję że także je wykonujesz? :-)jest nad wyraz zdrowe i przyjemne...👄🌼

Ty masz swoje ćwiczenia ja swoje :) więc bawmy się bo życie tak szybko mija ;)

Skoro _mara nie wiesz co się przerabia na 1 lekcji to Tobie powiem. Patrzę teraz głęboko w Twe oczy i trzymając delikatnia obie dłonie mówię: Otocz mnie swoimi ramionami, Niech będą oparciem, podporą. Obsyp mnie pocałunkami, Niech będą słodyczą po grób. Obejmij mnie swym spojrzeniem, Niech będzie moim spokojem. Weź moje serce a w zamian daj mi swoje. następnie należy obie dłonie musnąć ustami.:-) i po chwili dodać Każdy Twój dotyk działa jak narkotyk Kiedy jesteś blisko płonie we mnie wszystko Gdy patrzę na Ciebie Słodko mi jak w niebie dlatego 👄👄👄...🌻 ja Ciebie...

Dla Ciebie moje usta, dla Ciebie moje ręce I oczy dzięki Tobie widzące coraz więcej. Dla Ciebie moje myśli, dla Ciebie moje słowa, Którymi swoje serce chcę Tobie ofiarować. Dla Ciebie wszystkie kwiaty z mej wyobraźni pól I serce, co bez Ciebie nie zagra żadnej z ról ....

Gość Czy czy czy czy czy czy
Jeden lubi bratki, Drugi woli bzy, A ja kocham różę Różą jesteś Ty!

Uwolnie pragnienia schowane za strachem Nie przestawaj, uwodź mnie swoim zapachem! Zerwij łańcuch, poddam się sile roskoszy Niech Twój żar, niepewność gestów rozprosz Poczuj mój język wędrujący po ciele Poczuj jak smakuje rozkosz...

Gość rozkosz ciał
Barwy świata w moich żyłach... Swoim dotykiem, unieś me serce do góry Pragnieniem, wypełnij nierówności mej skóry Rozbierz me myśli, odziane niepewnością Rozpal me żądze, niech płoną miłością Oddaj się chwili, poddaj namiętnośći Przelej swój ogień w ten świat nagości Uwolnij pragnienia schowane za strachem Nie przestawaj, uwodź mnie swoim zapachem! Zerwij łańcuch, poddaj się sile roskoszy Niech Twój żar, niepewność gestów rozproszy Zanurz namiętnie we mnie swe ciało Szepne czule by i serce tak grało Poczuj mój język wędrujący po ciele Poczuj jak smakuje rozkosz, aniele... Autor: Tygrysek22 Z TOMIKU : \"PŁYNIESZ W MOICH ŻYŁACH\"