Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

książe z jastrzębiem

Brylantowa Królewna

Polecane posty

Gość rozkosz ciał
Dla ukochanej Chcę kochać całym sobą... Rozgrzeje dziś Tobie zmarznięte ręce Przytulę Cię mocno i rozpalę Twe serce Na ustach Twych ciepły ślad zostawię Będę Cię kochał jak tylko potrafię Jesteś panią mego serca i duszy Pięknością, co świata zazdrość poruszy Serduszko moje Tobie się poddaje I by żyć, swoją miłość Ci oddaje... Z TOMIKU : \"OTO LUSTRO MOJEJ DUSZY\" Autor: Robert Tygrysek22

_mara... lubię w beskresie marzeń zanurzać się mgle , jesteś najpiekniejszą myślą, w dzień, nocą we śnie, lubię pić rosę z roży tak deszczu spragnionego, w zamian o jedno proszę, dotknij swą duszą serca mojego...

_mara... lubię w beskresie marzeń zanurzać się mgle , jesteś najpiekniejszą myślą, w dzień, nocą we śnie, lubię pić rosę z roży KRZEWU tak deszczu spragnionego, w zamian o jedno proszę, dotknij swą duszą serca mojego...

ja jestem Tobą - Ty jesteś mną ja jestem życiem - Ty jesteś śmiercią ja wieczny płomień - Ty żywa woda ja jestem mądrość - Tyś jest głupota wciąż tak daleko - wciąż jednak razem obudź mnie w sobie - myśli pokażę powstań na nogi - padnij na twarz uderz swym sercem - jeśli je masz budzisz się nocą - budzę się w dzień Ty jesteś kwiatem - jam jego cień odnajdź marzenia - odnajdź mnie w nich ja już znalazłem - wciąż mogę śnić Ty sięgasz nieba - ja sięgam dna wśród ciemnej głuszy zginęła ćma Ty jesteś wieczna - ja chwilą Twą pojąć nie mogę - czemu tą złą? ja jestem Tobą - Ty jesteś mną podziel się życiem - zrozum me zło ja jestem Tobą - Ty jesteś mną dzieląc się życiem - pojmiesz swe zło