Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

książe z jastrzębiem

Brylantowa Królewna

Polecane posty

zastanawiam się czy jestem odpowiednią oprawą dla tego klejnotu

A wiesz co mówi Mantak? Jeżeli oboje partnerzy otwarli swoje Mikrokosmiczne Orbity,naturalna polaryzacja pomiędzy mężczyzną a kobietą zostaje znacznie wzmocniona , a przepływ energiijest o wiele silniejszy, ponieważ doskonałe kanały zasilają wszysykie organy życiowe i powiązane z nimi maridiany.Ta równoważąca i odżywcza wymiana stanowi sedno Ćwiczenia Uzdrawiajacej Miłości i jest częscią tego, co w ostatecznym efekcie doprowadza oddaną uczennicę poza czysto fizyczną przyjemność do długowieczności i nieśmiertelności.:-) wiesz ? nie od razu lecz w perspektywie kto wie? może będzie warto kiedyś ten temat przerobić. ;-)

wiesz ...maro ...byłem w wielu miejscach ...lecz mam nadzieję ,że bicie Twego serduszka wyprowadzi mnie z tego labiryntu. A odnośnie papierosków ,odkryłem , że w przeciwieństwie do medycyny konwencjonalnej można za pomoca tao , tantry pozbyć się toksyn w ciągu miesiąca.Lecz nie ukrywam ,ze do tego potrzebny jest brylant, za ktorego Cię uwazam...👄 http://pl.youtube.com/watch?v=w4uzUs5Njf8

Gość Cieple mile slowa
Lekarz powinien zmienic dawkowanie.

Wiesz że ... Nie wiem co mówi Mantak.A jeżeli chodzi o mikrokosniczne orbity,polaryzacje między partnerami ,uczennica ,długowieczność i nieśmiertelność kojarzy mi się to z sekciarstwem .Każdy człowiek wybiera taką drogę w życiu jaka mu odpowiada .Ja nie mam nic przeciwko . Ja mam już swoją drogę i twardo po niej stąpam . Czasem miło poczytać że jest się dla kogoś tym czym się nie jesteś . I jeszcze jedno Dla mnie to jest zabawa pamiętaj o ty.

Witaj przyjaciółeczko maro :-) Co do sekty masz 100% rację mam zamiar ją założyć, będzie to mikro sekta, gdzie guru będziesz Ty, bo to Ty masz swoja drogę i twardo po niej stąpasz. Nigdy nie zapomnę ,ze pomagasz mi wyjść z labirynyu, choć traktujesz to jak zabawę. http://pl.youtube.com/watch?v=_U7Gx-nsDPQ

A co mówi Mantak ? aaa takie tam... MIŁOSNY POTENCJAŁ KOBIETY Chia Mantak Format: 12,5 x 19,5 cm, Oprawa: miękka, Stron: 320 Wydawca: Wydawnictwo Jacek Santorski Wysyłamy w 24 godz. Książka powstała jako zapis seminariów nauczyciela taoizmu Mantaka Chia i jego żony, podczas których ujawniali zachodnim słuchaczom sekrety ezoterycznej seksuologii, medycyny oraz ogólnie pojętej filozofii życia. Podczas gdy w tradycjach Zachodu popęd seksualny sprowadzany był do swojej prokreacyjnej natury i wiązany ze zwierzęcymi atawizmami, wschodni mistycy, mędrcy i lekarze przez pięć tysięcy lat z zacięciem odkrywali i zgłębiali niezliczone powiązania seksualności człowieka z czułością, troską i samoświadomością. Niniejsza pozycja to ciekawa poznawczo lektura dla tych, którzy chcą poznawać tajniki filozofii Wschodu, ale przede wszystkim dla tych, którzy pragną wstąpić na drogę prawdziwej, świętej miłości, poznać samych siebie oraz... podnieść własny seksualny potencjał. Prezentowane tu tao miłości to składnik wizji, w której ludzkie ciało jest świątynią ducha, a miłość, modlitwa i, co najdziwniejsze dla człowieka kultury Zachodu, seks, łączą nas z tym co absolutne, czyli - boskie. Mantak Chia jest jednym z najbardziej znanych na świecie wykładowców taoizmu i taoistycznej seksuologii. Jego żona Maneewan Chia również naucza praktycznego zastosowania zasad taoizmu, szczególnie w odniesieniu do zdrowia i życia seksualnego kobiet. Obydwoje mieszkają na stałe w Tajlandii, a Mantak Chia przez cztery miesiące w roku prowadzi wykłady w Stanach

brrrrrrrrr Ja -guru i sekta nawet moje marzenia to odrzucają :O już bardziej pasuje opiekunka ale w tej roli nie jestem doskonała Dlaczego ludzie wchodząc do labiryntu nie zastanowią się jak z niego wyjść? ale to już wyższa matematyka. oj widzę że Cie kręci ten Mantak ;) tylko gdzie jesteś Ty jako człowiek ? i chyba się domyślam gdzie .

O dawna kobiety mądrej - guru szukałem , bo sam naprawdę nigdy nie byłem ideałem, całym sercem zaopiekować się nią chciałem, nie wiem dlaczego, wczoraj niepokój miałem. przyszły do mnie dziwne myśli, choć je wypierałem. bywa tak w życiu, za wszystko przeprosić chciałem.🌼 teraz znow idę, tam gdzie najgłośniejsze bicie serca usłyszałem... ,

Wiesz przechadzałem się wśród gwiazd.;-)Wiesz co mi powidziały?Nie na darmo w niektórych miejscach ludzie przepraszją się za to, że zbłądzili mową, myślą i uczynkiem - to energia ,to wszystko to energia, dociera do wszystkich,czasami nie do tych co by się chciało , można po drodze kogoś zranić.Cieszę się ,że wiesz o tym.

Nie było moją intencją Cię ranić , lecz jeśli to zrobiłam to przepraszam z całego ❤️ I