Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aklear

Czerwone wlosy ...

Polecane posty

Gość aklear

Mam Ciemne wlosy. Chaciałabym pomalowac sobie je na bardzo intensywna czerwien,ale nie wiem jakiej farby mam uzyc i czy konieczne bedzie rozjasnienie wlosów?? Dodam ,ze farbuje wlosy na czerń. Prosze o rady

Na pewno nie Palette, ale chyba w tym problem, ze z tego co pamietam tylo Palette ma specjalną linie "kolorowych" farb do ciemnych wlosow. Ja sama mam b.ciemne wlosy, kiedys chcialam przefarowac na czerwono. no i niestety zupelnie mi nie chwycilo;/ poźniej rozjasnilam, nalozylam czerwona farbe i efekt Wiśniewskiego gwarantowany :D tylko pamietaj, ze rozjasniacz bardzo niszczy wlosy. no i te poźniejsze odrosty...

Gość m kmkmkmkmk
a dlaczego nie palette???????????

Gość aklear
dziekiii... i dlaczego nie palette??

etc. ---> Pallette mają bardzo dobre farby i szamponetki też, ale to wszystko poprostu zależy od indywidualnej struktury włosa.. U jednych kobitek włoski po nim wyglądają jak siano...u drugich pełne blasku i delikatne...

bo palette najbardziej niszczy wlosy. jak mi nie wierzycie to spytajcie pierwszej lepszej fryzjerki :D kazda wam to powie

są takie farby Poly Brillance i one maja w sobie juz rozjaśniacz i farbę czeroną w jednym...

Gość aklear
dzieki . Pozdrawiam:*

Gość pchlasachrajka
proponuje pierwszy raz przefarbowac wlosy u dobrego fryzjera, dobierze odcien i odpowiednio dlugo potrzyma farbe na wlosach. musisz liczyc sie z tym, ze aby uzyskac zamierzony efekt po miesiacu bedziesz musiala powtorzyc farbowanie, poniewaz dopiero wtedy uzyskasz kolor o jaki Ci chodzi, po pierwszym kolor szybko sie wyplucze.

No właśnie od fryzjerów zaczerpnęłam takich info, ze NIE niszczy aż tak bardzo...wiadomo , ze w jakimś tam stopniu napewno, bo trwały kolor... Już bardziej GARNIER I LOREAL...