Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidan

brak ochoty na zwiazek ... przejdzie mi ?

Polecane posty

Gość aidan

chcialbym aby forumowicze odniesli sie do mojego topica, na bazie byc moze swoich doswiadczen lub kogos innego, lub tez na podstawie zdrowej logiki. a wiec mam 27 lat, po studiach, choc doksztalcam sie, poswiecam sie swojej pracy tzn rozkrecaniu firmy itp. tyle ogolnie, teraz najwazniejesze, kiedys bylem w zwiazku ponad 3 lata, ale nastapilo rozstanie w wyniku trwalej zdrady drugiej osoby, obecnie jestem sam, mimo, wielu juz okazji jakie mialem aby stworzyc cos nowego. nie robie tego z chyba jednego glownego powodu: po prostu mi sie nie chce, mowiac inaczej, jestem w tych sprawach rozleniwiony i zmeczony. a juz temat pt slub, zalozenie rodziny to abstrakcja. pytanie i moja watpliwosc brzmi: czy mi to przejdzie? czy jest ryzyko ze moze mi sie to utrwalic, przyzwyczajenia itp?

jak będziesz chciał to ci przejdzie nie ma w tych sprawach przyzwyczajeń

Gość aidan
mysle ze "przyzwyczajenia" ( do zycia samemu" maja cos do rzeczy. jak nieraz tu na forum jest mowa, ciezko pozniej podobno stworzyc dobry zwiazek. tak w zasadzie mysle ze mam odwage powiedziec ze w pewnym stopniu mam egoistyczne myslenie.

pomorzanka kope latów jak mnie można tu nie widzieć :P 😘

no w sumie :P to niech sobie będzie ale czemu cię nie ma :P

Czasami podczytuje :P .... ostanio widze że casanową topikową jesteś :P Jak mi przejdzie to wrócę .. chyba że życie sobie jakoś poukładam , choć nie sądzę czy w najbliższym czasie mi to wyjdzie :P Będę czekała na Ciebie :P ;)

buhahahah no robie się jakiś rozchwytywany:P piątki nie ma więc ktoś musi go zastąpić :P ojoj czekała na mnie :P no patrzta ludzie nie boi się :P

Gnom->Piątka chyba w Polsce szaleje ;) :P .. no pewnie .. No wiesz do tej pory jedynym kandydatem na moim topiku byłeś :P Aidan przepraszamy z Gnomikiem 🌻 Aidan->Masz rację to przyzwyczajenie , swoboda może w nawyk przejść . Też zastanawiam sie czy mi nie lepiej jest samej ... Choć aż tak do końca sama nie jestem ;)

Gość aidan
"Masz rację to przyzwyczajenie , swoboda może w nawyk przejść . Też zastanawiam sie czy mi nie lepiej jest samej" no wlasnie :o

pomorzanka no chyba wdarlimy się na top ale przynajmniej będzie miał więcej wpisów:P adrian nic na siłe pomorzanka no w sumie piątka szaleje ale iloiść kandydatów ci się kurczy:P

Ale zawsze jest szansa że ktoś przekona do tego że wspólne zamieszkanie może sie udać . Na razie cenie tą wolnosć , niezależnosć .... tylo czasmi kogoś brak ....

mi nie przechodzi :) ale Ty aidan już stara jesteś, podobno człowiek nabiera na to ochoty gdy ma się już swoje lata

Jarek -Aidan jest facetem :P A to o straści to pewnie o mnie :P Wiesz , jakos sie trzymam :P laseczki jeszcze do chodzenia nie potrzebuję :P A wygladam na pewno lepiej niż Ty:P .. Prawda Gnomik ? D

pomorzanka ja to laska bez komenta zostawie:P a swojądrogą to słuchy mnie doszły że kandydat był i co nie wyszło czy jak

Jest , jest Gnomik :P tylko pracuś straszny i nie wiem jak to będzie :P Jak nie on to pewnie za jakis czas .... ale raczej wolny związek :P

ja też nie chcę się wiązać z nikim, wolę na razie być sama. w ostatnim pół roku miałam tylu chłopaków, że stwierdziłam, ze jestem bezsensu. z resztą nie ma na świecie takiej osoby, której szukam.....x/

no czyli słuchy włąściwe mnie dochodzą a jak taki pracuś to do bani:O

Gość kruk krukowi
Nie możecie założyć własnego topiku do dyskusji nie na temat:O?

Gość aidan
durna jadzia: dlaczego przerazam? Papużka: dzieki :)

Gość skoro trzeba się kamuflować...
jak się zakochasz, to pewnie zechcesz się wiązać czyli jest wszystko tak, jak być powinno a nie jak u tych, którzy rozpaczliwie szukają aby tylko mieć i się tym zadręczaja niepotrzebie