Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee1

wstyd sie przyznac ale mam pyt. o solarium

Polecane posty

Gość eee1

wstyd sie przyznac ale mam pyt. o solarium, nie bylam jeszcze nigdy na nim!!! :( wiem to zenujace i pewnei ktos zaraz napisze cos madrego an ten temat ale mam pytanie jak to jest jak sie wchodzi tam juz do kabiny i rozbierze czy txzrba nie wiem zawolac zeby wlaczyli czy to samo sie wlancza(automatycznie) jak sei juz polozy na tym lozku?? bo ja nie mam pojecia a niechce isc i zrobic na dzien dobry z siebie idotki tymbardziej ze u mnie w miescinie sami znjomi!! i bedzie wstyd

Gość nie wiem jak u ciebie
ale u mnie panienka ma zegar przy sobie i ładnie go nastawia na ile chcesz minut ,a ty w kabinie jak sie rozbierzesz to masz przy łóżku specjalny włacznik i robisz pstryk i kładziesz sie 🖐️

Gość eee1
prosze niech mi ktos podpowie

jej no pisze przecież :O

Gość eee1
o to super!!! ciekawe czy u mnie tez tak jest?? ale jak tak jest to gut.. dzieki za inf..;)

tak jest ona nastawia tyle minut za ile płacisz -na specjalnym zegarze ...w kabinie masz wlacznik od tego zegara i jak już jestes gotowa to pstrykasz i kładziesz sie ...nie rozumiesz ...?

No dokladnie, najczesciej jednak te zegary są na scianach przed drzwiami od pomieszczenia w ktorym znajduje sie lozko;) pani wtedy nastawia minuty, ty wchodzisz do pomieszczenia, rozbierasz sie [pamietaj o zmyciu makijazu, braku dezodorantu i samoopalacza], kladziesz sie, zamykasz lozka [sciagasz tą rączką "pokrywe" w dol i albo z boku albo nad glowa bedziesz miala rozne przyciski. i gdzies wsrod nich bedzie START. naciskasz, zamykasz oczy, sluchasz muzyczki i czekasz aż minie czas.:D

Gość to moze ja...
to tez zalezy jakie jest solarium,ale w większosci są automatyczne minutniki i zanim wejddziesz mówisz na ile minut chcesz...ktos to programuje i tobie zostaje tylko nacisnąc guzik jak juz sie położysz...nic skąplikowanego..polecam z umiarem

Gość eee1
dziekuje wam naprawde mi pomoglyscie!!! taki wstyd tyle lat a ja w sumie jeszcze nigdy nie bylam ;-/ dzieki;*

jeśli moge ci coś doradzić to weż ze sobą dodatkowe ręczniki papierowe :O nie wiem jak u was ale u mnie to skąpią bardzo :O

ja od niedawna zaczelam chodzic regularnie 1 raz w tygodniu ;) aaa no i pamietaj koniecznie o balsamowaniu sie jak juz wrocisz do domq, bo bardzo wysusza skore;) i zaden wstyd! wstydem by bylo gdybys poszla i robila z siebie wielką doswiadczoną panią solaryjną :D a "kto pyta nie błądzi :P

Czasami też lampy włączają się automatycznie, np. po 3 minutach, ale jeżeli położysz się wcześniej, też możesz wcisnąć START. I jeszcze jedno - nie idź w makijażu, bo często w solariach są kiepskie mleczka do demakijażu i możesz dostać uczulenia, jeżeli masz wrażliwą skórę

pewnie ,ze to nie wstyd ! Ja poszłam pierwszy raz i powiedziałam prosze mi wszystko wyjaśnić bo ja pierwszy raz 🖐️

Gość Sephorette
:-/ Żenujące jest to co teraz napisałaś, a nie to, że nie byłaś nigdy na solarium. Co to jakiś obowiązek jest teraz, że wszyscy muszą chodzić na solarkę??? Ja też nigdy nie byłam, bo szkoda mi skóry, to bardzo wysusza, poza tym opalenizna po solarium jest raczej mało naturalna, w ogóle mi się nie podoba. Zwłaszcza w zimie, głupio wygląda taka opalona osoba.

nie przesadzaj !! może ona chce tylko na jakieś wyjscie ja nie jestem czestą bywalczynia ...ale jak mam np wyjście np na slub to chetnie pójde 3-4 razy i co w tym złego .... nie spiekam sie na żółtaczke

Gość eee1
no w sumie macie racje!!! chodzi mi tylko o to ze ja w sumie niechodzilam bo mam wrazliwa skore ale dermatolog mi zalecila ze mam isc pare razy i zreszta chciala bym sama z czystej ciekawosci sprobowac... a niechcialam isc jak pisalyscie i udawac "doswiadczonej"

Gość eee1
nie ja chce zobaczyc jak ja bede w ogole wygladac zreszta fakt ze niechodzilam predzej chyba mowi sam za siebie...

Gość eee1
fajne forum!!! odkrylam je niedawno... mozna na luzi pogadac bez stresu .. ;)

ale uważajcie dziewczyny na 1 wizycie nie długo 1-2 minuty

Gość eee1
ja juz teraz tez przestaje tak myslec ;d;d podbudowalyscie mnie

Gość eee1
tez tak myslalam ze z 5 minut starczy w zupelnosci bo mam jasna karnacje..

PIERWSZA wizyta to nie 5 minut ale mniej !

minuta? o matko hahahahahha padne ze smiechu! jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktos 1wszy raz szedl na 1 minute !!! na 5min mozesz isc spokojnie. zobaczysz jak zareaguje twoja skora:)

Jaki wstyd! Każda była kiedyś po raz pierwszy! Nikt nie rodzi się Alfą i Omegą :D W moim solarium pani przy mnie myła łóżko po ostatniej klientce (zebym widziała, że dezynfekuje), zapytała tylko, ile czasu potrzebuję na rozebranie się, nastawiała czas w łózku i wychodziła. Ja się kładłam zamykałam klapę i czekałam, ażłóżko się wyłączy i już :D

Gość eee1
mam znojome ktore po dluzszej przerwie chdza od razu na 10, 12

Gość a co cie tak dziwi ta 1 minuta
ja mam wrazliwa skóre i baardzo jasna karnacje i tez zaczynałam od minuty ...:O

Gość madalina
Dziewczyny nie chodzcie na solarium,to tak starsznie niszczy skore.

Gość to chyba wstydem jest
korzystac z solarium jak wy to nazywacie :chodzic NA solarium wygladacie jak stare brudaski

Gość to chyba wstydem jest
nic zlego ? 1) w tandetnym guscie 2) ryzykujesz rakiem skory