Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsgsdfgfsdg

Clarinol CLA 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fdsgsdfgfsdg

ktos to uzywał? jakies efekty? nie wiem czy jest sens probowac :P

z cwiczeniami Clarinol dziala o wiele skuteczniej dlatego warto cwiczyc nietylko dla dobrego efektu ale i dla zdrowia i lepszego samopoczucia ja cwicze razem z programami cwiczen ktore sa tu przedstawione --> http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia powodzenia miłch cwiczen!!!

czyli nie tylko tabletki ale ruch dodatkowo...no i dobrze jak cos sie osiagnie dodatkowa praca to satysfakcja jest wieksza a i zdrowia sie nie traci

oj tak satysfakcja jest bardzo duza bo osagasz efekt wlasna praca...dloa mnie to czysta przyjemnosc gdy opanuje kazda z serii cwiczen ktora znalazlam dla siebie na tej stronce co wam podalam...sporo tego jest ale dzieki temu moj trening jest o wiele bardziej wydajny

na stronce jest na prawde duzy wybor zgadzam sie z toba, przez chwile zastanawialam sie jaki zestaw wybrac ale zaczelam od tego na cellulit..

hihi ja tez od tych zaczelam, uznalam ze uderze w strefe "zero" :) ciesze sie ze cwiczenia sie podobaja ruch to zdrowie polecam eszystkim ktorzy jeszcze sie zastanawiaja :)

ooo no widzisz i co pomogl ci? mam nadzieje ze mi pomoze bo wiesz ja to zawsze sie boje boje i nie wierze ze uda mi sie osaignac efekt :(

Clarinol CLA pomaga, mi pomog teraz widze juz piekne efekty dzieki temu ze staralam sie polaczyc to z cwiczeniami:) skora jest pieknie napieta i gladsza

mimo, ze sceptycznie do tego podchodzilam, to musze przyznac ci racje, ze Clarinol pomaga osiagnac ladna sylwetke :) wysmuklalam uda staly sie jedrniejsze gladsze juz chyba nawet nie boje sie wyjsc na plaze w kostiumie :)

no ja mysle!! nie wstydz sie badz dumna bo masz prawo! a masz jakies plany na te wakacje??

Gość sibi
bardzo fajne te ćwiczonka,tyle że trzeba się rejstrować a rejstracja darmowa co?

tak rejestracja jest darmowa i zajela mi doslownie chwilke :) oprocz cwiczen jest masa innychf ajnych opcji licznik kalorii itp

nawet nie wiedzialam ze jest tyle fajnych opcji na tej stronie musze tam koniecznie zajrzec!

znalazlam ocje wyslij pytanie do dietetyka...pisalas tam myslisz ze szybko odpisuja?

ja wiem że odpisują następnego dnia :) bardzo fajna sprawa, bo to wręcz niespotykane żeby profesjonalista za free odpowiadał na takie pytania... dlatego też uważam zalogowanie sietam za jedną z lepszych rzeczy jakie mogłam zrobić... ;)

Gość ghawazee
Drogie panie... kiedy stwierdzilam, ze dluzej juz tak nie moge wygladac (a bylo to jakies 2 miesiace temu) zaczelam namietnie ogladac reklamy dotyczace srodkow wspomagajacych odchudzanie i doszukiwac sie opinii o nich w internecie. Mimo, iz jedna forumowiczka zasygnalizowala objawy, ktore jak sie pozniej okazalo spotkaly takze i mnie, postanowilam kupic clarinol (ach ten cellulit...) i niestety.. ku mojemu zdziwieniu przytylam cholerne 2 kg czego efekt jest.... taki jak sie mozna spodziewac.... Jestem na diecie, cwicze a mimo to przytylam.... kiedy nie zmiescilam sie w ubrania, w ktorych przed kuracja jeszcze jako tako sie prezentowalam wyrzucilam to swinstwo w cholere.... powrocilam do sprawdzonego Therm Line II... to dzila naprawde. WIem, ze dzialanie suplementow moze wywolywac rozne efekty na roznych osobach. Miejcie jednak na uwadze, ze spozywanie clarinolu moze obrocic sie przeciwko wam... Dodaje, ze zjadlam 2 opakowania (wg ulotki efekty widoczne sa po 3....strach pomyslec jakbym wtedy wygladala) Zycze wytrwalosci i powodzenia:)

Gość KisiaN4580
Korzystaliscie z leku o nazwie CLA Clarinol? Bo szukalam danych dotyczacych tego preparatu i chcialam Was zapytac. Moze moglibyscie cos powiedziec mi o tym leku? Jest sens go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Na tej stronie zanalazlam troche informacji o CLA Clarinol: http://www.listalekow.pl/cla-clarinol/ - uwazacie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie i roztrwonic bezsensownie pieniadze, dlatego pytam Was o rade. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość Polecam hipnoze schudłam 10 KG
Polecam hipnoze - schudłam 10 KG

Gość gość
na każdego to działa?

Gość gość
Pisza, że na ponad 95% a daja na to 14 dni gwarancji 0- czyli w razie braku efektów podobno oddają kasę. Na stronie http://hipnosencja.pl/ tak mają napisane.

Gość gość
A jakieś opinie o ej hipnozie?

Gość opinie
No to chyba tyle opinii wam wystarczy :D A wystarczyło trochę poszukać w google

Gość gość
Noooooo dzięki - postarałeś sie nie powiem że nie :) jak widać opinie pozytywne - ja sprawdzę jak to faktycznie na mnie działa - am znać jak efekty za jakiś czas

Gość gość
Na mnie i dwie moje kolezanki ta hipnoza podziała schudłyśmy po 6 kilo każda, Anka tylko schudła 4 w 1,5 miesiąca

Gość schudłam z hipnozą 11 kilo
schudłam z hipnozą 11 kilo