Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak duże

Yasmin - PROSZĘ O WYPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość tak duże

Mój lekarz gin zaproponował mi Yasmin. Jak się po tych pigułkach czujecie? Stosujecie dodatkowo jakieś zabezpieczenie przed ciążą? Może któraś z Was zaszła w ciążę po stosowaniu tych pigułek? BARDZO WAS PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Ja je stosuje juz pol roku i jestem zadowolona.Wiecej sie dowiesz na www.yasmin.pl

Gość tak duże
ulotkę czytałam, chcę zoznać Wasze zdanie...

Gość tak duże
nikt nie chce się wypowiedzieć? :(:(:(

Gość taletki jak tabletki
brałam dość długo dla mnie tabletki jak tabletki wszystko ok (tak samo jak wtedy gdy brałam cilest) tylko libido znacznie spadło

Gość tak duże
wcześniej brałam Mikrogynen i okropnie się po nich czułam. Ból głowy, zmęczenie, senność i brak ochoty na sex:P

Ja brałam yasmine przez 2 lata czułam sie swietnie po nich zadnych skutkow ubocznych pozniej przerwa urodziłam dziecko i lekarz przypisał mi Mercilon - porazka pozniej Marvelon totalna porazka od nastepnego miesiaca wracam własnie do Yasmin

ja po yasmine czulam sie fatalnie bole glowy znaczny spadek libido depresja i przy czwartym opakowaniu wysypalo mnie mialam takie pecherzyki na calym ciele i odstawilam je nie dla mnie byly moja kolezanka tez je brala i takze czula sie fatalnie spadek libido i duzo placzliwych dni bole glowy...

Hej ja stosowałam Yasmin około roku ogólnie czułam się bardzo dobrze jednak zauwazyłam że nie łatwo było mi utrzymać wagę (w okresie letnim intensywne uprawianie sportów i dieta a waga szła ciągle w górę niewiele ale zauważalnie). Po odstawieniu bez problemu po 2,5 miesiącu zaszłam w ciąże. Co do libido to nie było tak źle choć jak odstawiłam tabletki i dostałam owulacje to bez porównania. Jednak to hormony dają nam największą przyjemność :D