Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wy wiecie

Jak zrobic taki make up?

Polecane posty

Gość moze wy wiecie
sorry, cos zle wkleilam, pierwszy link dziala, drugi nawet nie wiem po co sie wkleil :P rzesy sa beznadziejne, ale chodzi mi glownie o kolory i czego mam uzyc (kredki, cienia...???)

Gość pchlasachrajka
ale co Ci dokladnie chodzi ? jak po kolei wszystko nakladac ?

Gość moze wy wiecie
tak :P, bo nie jestem zbyt zdolna w tym temacie

Gość pchlasachrajka
czarna kredka obrysowac i gorna i dolna powieke, to co jest w odcieniu rozu jedynie cieniem, jasniejszym na gorze powieki, ciemniejszym po srodku, potem fioletem cieniem w wewnetrznym konciku oka i rozetrzec delikatnie na zewnatrz, to co jest blekitne mozesz zrobic zarowno kredka, jak i cieniem a rzesy sa takie, bo sa powklejane tez sztuczne

Gość pchlasachrajka
i pamietaj zeby przed nakladaniem cieni na oczy lekko je przypudrowac, wtedy makijaz oka bedzie trwalszy

a moim zdaniem najpierw różowy cień na górną powiekę + obrysowanie dolnej, następnie fioletowy na górnej (do załamania się powieki), rozetrzec trochę na zewnątrz, później czarną kredką obrysowac kontur oka, a na koniec na dole kreska metalicznym niebieskim cieniem albo kredką, ale też metaliczną

a moim zdaniem najpierw różowy cień na górną powiekę + obrysowanie dolnej, następnie fioletowy na górnej (do załamania się powieki), rozetrzec trochę na zewnątrz, później czarną kredką obrysowac kontur oka, a na koniec na dole kreska metalicznym niebieskim cieniem albo kredką, ale też metaliczną

Gość pchlasachrajka
sposob koloratki tez moze byc, chociaz wedlug mnie czarna kredka powinna byc pierwsza

Gość moze wy wiecie
ok, jutro biore sie za proby, jak wyjdzie cos sensownego, w co watpie :P to wrzuce :) dziekuje wszystkim:)