Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatruta na amen ...

ODTRUCIE - POMÓŻCIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość zatruta na amen ...

Witajcie, chciałabym Was prosić o poradę. Otóż zamierzam pozbyć się dwóch nałogów - palenia papierosów i picia alkoholu. Taka odtrutka ;) No i w związku z tym mam pytanie, jak mogę dodatkowo pomóc swojemu organizmowi, jakoś go oczyścić, dostarczyć cennych składników?

Gość pchlasachrajka
nefrobonisol - krople odtruwajace do nabycia w sklepach zielarskich

Gość Kombucza
http://www.crystalyouth.co.za/Products/Kombucha%20Concentrate.htm Szczegółowe oddziaływanie kombuczy polega przeważnie na kwasie glukuronowym, który powoduje silne odtrucie organizmu. Kwas łączy się z substancjami odpadowymi organizmu i truciznami, które pochodzą z zewnątrz, przygotowuje je przez to do wydzielenia.

Gość zatruta na amen ...
pchlasachrajka - dziękuję, wypróbuję te krople licznik pokazuje mi, że są 2 wpisy, ale nic więcej oprócz odpowiedzi o kroplach nie widzę :(

Gość szkoda pieniędzy
w oraganizmie jest taki narząd wątroba, który się zajmuje oczyszczaniem. Nikotyna jest całkowicie usunięta z organizmu w ciągu kilku dni od wyaplenia ostatniego papierosa, i nie trzeba płacić szarlatanom 🖐️

Gość zatruta na amen ...
o, już widzę wpisy :D wątroba... wątroby to ja już chyba nie mam ;) a poważnie, może powinnam brać jakieś witaminy, czy coś? nie chodzi mi o jakieś cuda-niewidy...

Gość No coż
hehe wątrobe tez mozna zatruc i o tym tu też mowa,a jezeli chodzi o papierosy to pełne naturalne odrucie trwa 7l,widze że skapiec nie bardzo sie orientuje:D

Gość przyszła abstynentka
mam podobny problem, z tą różnicą, ze nie palę. Ale piję i to dużo. Może znajdzie się ktoś życzliwy i doradzi coś na poprawienie stanu wątroby.

Gość No coż
Oczywiście,najlepszy w takim przypadku jest Korzeń kudzu

Gość szkoda pieniędzy
ja mówiłem o nikotynie we krwi, a nie o smole w płucach. To sa dwie różne rzeczy, panie mądralo. Nie ma czegoś takiego jak pełne odtrucie po nałogowym paleniu. Ryzyko chorób nowotworowych spada o ponad 90% po kilku latach niepalenia, ale zawsze, do końca życia, jest większe niz u osoby która nie paliła nigdy. Nie wiem skąd sobie wziąłeś akurat 7 lat, równie dobrze można powiedzieć 5,10 albo 15. W każdym razie picie ziółek na to nie wpłyie 🖐️

Gość _______________
Kombucza pomaga na wszystko! ;)

Gość _______________
Dobra jest jeszcze Mikstura Oczyszczająca Słoneckiego. :)

Gość mamót
a czy któraś mikstura nie jest dobra? One przecież wszystkie są rewelacyjne :)

Gość No coż
a czy organizm ludzki to tylko krew???tak własnie 7l,ani wiecej ani mniej,ryzyko chorób nowotworowych spada o 100%,czyli jest równe z osonami które nigdy nie paliły,ale mozna organizmowi tez pomóc w oczyszczeniu,i nie musza to byc tylko ziółka,chociaz i one tez skracaja ten okres,widze że mamy jeszcze wiele nauki przed soba w tych tematach pani skąpiradło:)

Gość No coż
Kampucza moze i dobra,ale nie każdemu przyjdzie tam zamieszkać:(

Gość _______________
Można jescze: - stosować głodówki - stosować dietę niełączenia - odrobaczać się regularnie - robić lewatywę - oczyszczać wątrobę, nerki itd. - zażywać proszek zasadowy - zażywać koci pazur - ssać olej - pić mocz - pić siemię lniane - pić kombuczę, grzybek tybetański, algi... itd. :D

Gość najlepiej wszystko naraz
a żeby było szybciej to zamiast pić mocz i ssać olej ja proponuję od razu ssać mocz :)

Gość zapomniałas o vilcacorze

do kreski ! Jak oczyścić wątrobę ?

Gość No coż
Ojoj ale tego jest:)a mozna zastosowac zamiast tego wszystkiego Body Detox Spa:)

Gość No coż
No jak to jak???przeciez juz wiesz,zastosuj korzeń kudzu

Dzięki, poczytam.

Gość wrrrrrrrr
o co chodzi z tym korzeniem ?

Gość No coż
hehe ale od czytania sobie nie pomozesz:D

Gość No coż
Już przyszła abstynętka wie o co chodzi:)

no, czasami wiem co nieco o korzeniach :) Dzięki wielkie za stronkę o fitoterapii, bardzo ciekawy opis kudzu. W sam raz dla mnie. Może pomoże wyjść z nałogu ?

Gość Studio Wellness
STUDIO WELLNESS we Wrocławiu zaprasza na BEZPŁATNE konsultacje w zakresie: * bezpiecznego i trwałego odchudzania 3-5 kg/miesięcznie * oczyszczania organizmu * profilaktyki zdrowotnej * zwiększenia poziomu energii * opóźnienia efektów starzenia * rozwiązywania problemów dieto pochodnych i dieto zależnych Dodatkowo * pomiar tkanki tłuszczowej metodą BIA * analiza składu ciała * ustalenie profilu metabolicznego i hormonalnego * bezpieczna kontrola wagi * odżywianie i terapia dzieci z nadwagą * walka z alergiami u dzieci i dorosłych Specjalizujemy się w nietypowych i trudnych przypadkach nadwagi i niedowagi zadzwoń i umów się na BEZPŁATNĄ konsultację lub skonsultuj się poprzez komunikator gg tel: 693815597 gg: 2110989

Gość No coż
No to bardzo sie ciesze:D:D:D