Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka janka

polski program do pomniejszania zdjec

Polecane posty

Gość mamka janka

kurcze szukam szukam i wszystkie sa po ang.Moze wy ci cos poradzicie.

po prostu otwórz zdjęcie w painciei tam zmniejsz Paint jest chyba w każdym Windowsie

Gość mamka janka
chodzi mi o to ze chce wkleic zdjecia na allegro ale sa zbyt duze.Jak ja pomniejszyc ? mam program irfanview ale nie rozumiem go po jest po ang

NERO PHOTOSNAP VIEWER tyle ze ja mam np.wersje 90 dniowa-potem muszę robić reinstalke systemu żeby od nowa wgrać.

no ale czemu w Paincie nie spróbujesz? To proste jak budowa cepa :D Wejdź do folderu, stań na zdjęciu i wciśnij prawy przycisk myszki i tam masz "otwórz za pomocą" i wybierz Paint W menu wybierz "obraz" porem "rozciągnij/pochyl i tam w pierwsze dwa okienka od góry wpisz o ile procent chcesz ten obraz zmniejszyć lub powiększyć (musi to być ta sama liczba np 50)

Gość do rafinki
chodzi o zmniejszenie wielkości pliku a nie zmiana szerokości i wysokości.

Gość do rafinki
użyj resize-jest po angielsku ale każdy sobie poradzi

\"21.01.2008] 15:15 do rafinki chodzi o zmniejszenie wielkości pliku a nie zmiana szerokości i wysokości.\" już samo otwarcie w paincie i ponowne zapisanie zmniejsza wielkość pliku tylko trzeba pamietac o rozszerzeniu jpg

A jak zmniejszysz szerokość i wysokość zdjęcia, to uważasz, że wielkość pliku pozostanie ta sama? :D:D:D

w irfanview mozesz zmienic sobie jezyk w opcjach... Options --> change language i potem wybrac jezyk (powinien byc polski). A jak nie ma to scagnij sobie jeszcze raz ten program ze stronki instalki.pl Pozdrawiam.

Gość ojojojojojoj
spróbowałam tak jak mówiła Rafinka>Działa i nie trzeba nic ściągać ,a trwa pól minutki:) Dziękuję

Gość białymotyl
ACDsee mozna zmniejszyc....

mówiłam, że proste :D tylko trzeba pamiętać o zapisaniu w formacie JPEG, a nie jako bitmapa

Gość Ańdzia 98
Mam pytanie do Raffinki.Wiem jak się pomniejsza zdjęcia po przez painta.Pomniejszyłam zdjęcia i udało się.Ale nie wiem jak się je dodaje.Mogłabyś mi napisać w jaką wejść opcję(szczegółowo)lub jakimi klawiszami się posługiwać żebym je mogła dodać na naszą klasę?

Gość albo wejdz
na www.zmniejsz fotke.pl