Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illoo

DziewczYMNY nie brzydzicie się jak facet wam robi minetę

Polecane posty

Gość illoo

jnie brzydzicie sie jak facet wam wkłada język w waszego ślimaka ?? nie wystarcza wam jak facet was całuje i lize wam łechtaczkę ?? co jest dla was przyjemniejsze lizanie łęchtaczki czy wkladanie języka do ci_pki ??

Gość bo ja wiem
i to i to ale chyba bardziej wkladanie do pochwy jezykaaa

Gość rrewrew
skoro zadajesz takie pytania to pewnie nie wiesz jak to jest, bo gdybyś wiedziała to byś nie pytała, tylko mówiła facetowi "jeszcze" :)

Gość illoo
no ale w takim razie ktore jest przyjemniesze?? wydaje mi sie ze bardziej lizanie łechtaczki bo jest bardziej unerwiona i dodatkowo nie jest taka sluzowata jak dziurka a to jest okropne dla faceta yam język wkładac i obrzydliwe :(

Gość tgtggtg
spróbuj obu i porównaj:P

Gość gość
Mi tak w dziurkę to sie wkłada penisa, nie język.;)Za to smyranie nim po łechtaczce....grrrrrrrrrrrrrr:D

Gość Asiiiiia
NIE BRZYDZIMY SIĘ KOCHAMY GO ZA TO....:)

Gość sevi
ja tylko nie za bardzo lubie jak mnie lize, wklada jezyk a potem zaraz chce pocalowac. ale poza tym to uhhh :)

Gość mnie to obrzydza
;)

Gość wkładac język to obrzydliwe
dla chłiopaka i nigdy bym tego nie chciała zeby mi to robił bo to jest ponizające dla faceta, cały język w lepkim śluzie bleee, no chyba ze jakis tego no niebardzo pod sufitem jest :)

z twojej wypowiedzi wychodzi to że ty masz nietego pod sufitem

Gość gość
Przecież nawet liżąc lechtaczke facet ma cały język w śluzie....przecież to wycieka i sie rozprzestrzenia;) A jak pogmera palcem, to juz w ogole całe krocze w śluzie:D

Gość parkowiczka
mnie nie brzydzi:) ale wole jak liże łechtaczke.

Gość parkowiczka
no i uwielbiam sie z nim całowac zaraz po minetce:)

Gość Mnie nie brzydzi
i zgadzam się że jak zaczyna mnie liczać to cała jestem w śluzie z poniecenia a nie tylko w pochwie-bardzo na mnie to działa a on to lubi:)

Gość hmme
żee łechtaczke tez maszz w sluzie przeciez nie masz tam w niej zadnehj dziurki, no chyba ze ty masz ta wzmozona wilgotnośc

Gość Pozdro jak to
ty masz łechtaczke w sluzie ?? trzeba sie myć :P a moze ty masz w niej dziurke ??

Gość gość
Żadnej dziurki:DMyslicie, że Wasz facet Was liże z otwartymi oczami i dokłądnie uważa, żeby nie liznąć pol cm za łechtaczkę w strone warg mniejszych? Oczywiście, że nie....język mu łazi góra -dół i zahacza nim o wargi mniejsze, na ktorych już jest śluz i wcale nie trzeba mieć wzmożonej wilgotności. Wiem to, bo moj chlopak mi mówil;)

Gość usta w śluzie
kleistym , tak napewno jest to rarytas dla męszczyzny :(

Gość mineta to ohyda brrrr
kobiety są obleśne z tymi swoimi wymaganiami.

Gość theblackcat
boze nie przesadzajcie z tym sluzem.... tez sie nie całujecie, bo paskudna slina?

Gość wiązadełka
uwielbiam, po prostu uwielbiam ten rodzaj pieszczot, śluz nie przeszkadza, wręcz przeciwnie- jest wspaniale czuć jego smak i zapach. Najchętniej podciął bym sobie operacyjnie wiązadełka języka aby móc nim głębiej penetrować dziurkę.

Gość eeeeeee tam
co wy z tym oblesnym sluzem, to nie jest takie zle i nie smierdzi jak sperma przynajmniej :) czasem nawet oblize palce po masturbacji :)

illo chyab nigdy nei doznałas tego i pozostajesz tylko w swerze teoretycznej. ja jak lize to lechtaczke, cała oklolice wokol lechtaczki no i oczywiscie dziurke, a miedzy dziurka i pupka jest taki jescze magiczny punkt, ze lizac go mozna doprowadzic do szalenstwa dziewczynke :D. swieza umyta i pachnaca cipka smakuje najlepiej na swiecie... podsumowywujac ja sie nie brzydze.

Dobra mineta nie jest zła :classic_cool: poza tym który facet nie lubi robic minety i lizać po "ŚLIMAKU" :O wtf -> "slimak" :O