Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka23

Chętnie się zaopiekuje!!

Polecane posty

Gość ewka23

Witam wszystkich,jestem mamą dwóletniego Davida i chętnie zaopiekuje się jeszcze jednym maluszkiem.Mam 23 lata w Doncaster mieszkam od pazdziernika 2004,w Polsce przez dwa lata zajmowalam sie niepełnosprawnym chłopcem(posiadam świadectwo pracy),dobrze mówie po angielsku.jeśli szukasz opiekunki dla swojego maluszka skontaktuj sie ze mna.

Ale kultura nie szkodzi - to forum, a nie strona z ogłoszeniami. Każdy z nas czegoś szuka, cos sprzedaje, zmienia prace, pomaga w szukaniu znajomym, a jednak nie piszemy tego tutaj bo zrobi się jeden wielki śmietnik.

Gość ewka23
o boże!!jaka ja glupia,jak moglam cie tak zdenerwowac!!ale powiem ci cos!!!!!BUJAJ SIE!!!!!HEHEHEH

Gość piekna_kobietaa
nie przejmuj sie ewka, pewnie widzac twoj tytul facet pomyslal ze zaopiekujesz sie mezem zostawionym w pl...elbo cos w tym stylu

Gość robta co chceta
bo tak to juz jest ze jak takorzeczy swoich piec groszy nie dolozy to spac nie moze !!!!

A jednak, brak kultury... Znajomosć interpunkcji, nie szkodzi - nie krzyczałam. Lubię kiedy wszystko jest na swoim miejscu i pomagam innym dostrzec tę zaletę. A te poniższe anonimy, wiem, że to ty :D

I jeszcze jedno, takiemu prostakowi nigdy bym nie powierzyła opieki nad moim dzieckiem - pokazałaś się... :(

Gość robta co chceta
wiesz co takorzeczy dewoto, twoje dziecko to pewnie do Etam pojdzie , nianka nie bedzie mu potrzebna

I jeśli jeszcze raz mnie obrazisz, to powklejam na wszystkich stronach z ogłoszeniami, twój email i twoje wypowiedzi. Ludzie powinni wiedzieć kto opiekuje się ich dziećmi.

Gość ewka23
niestety musze cie rozczarowac, nie jestes taki bystry jak myslisz bo ja pisze pod jednym nickiem!!ale pewnie nie podoba sie tobie ze wszyscy cie krytykuja??!!i dlatego tak sobie to tlumaczysz!!spójż prawdzie w oczy ONI WSZYSCY MAJA RACJE!!

Gość robta co chceta
my tu nikogo nie obrazamy... my tylko fakty stwierdzamy...a skoro niani nie szukasz to wynocha. I chcialam ci tu zaznaczyc ze ja nie jestem Ewka23 wiec skoncz pisac glupoty bo niedobrze mi sie robi pani detektyw !

to cie zaskoczę. Ten dział forum jest tak rzadko odwiedzany, że wypowiedzi pojawiają się co kilka godzin. Ty na przemian ze swoim pomarańczowym klonem "odzywacie" się co chwilę- to jest niemozliwe tutaj, żeby ktoś cię bronił i w dodatku był w tej samej chwili na tej samej stronie. Zrzucę to na karb twojego młodego wieku, ale na drugi raz pamiętaj, że nie rzuca się wyzwiskami na forum, bo tam, po drugiej stronie też ktoś siedzi...

Gość robta co chceta
takorzeczy, pomylilam sie..ty nie detektyw ,ty jestes wrozka, jesli ludzie rzadko cos tu na tym forum pisza to nie znaczy ze nie zagladaja. A kiedy ja czytam co piszesz to nie moge sie powstrzymac zeby nic nie napisac. Jestes pomylona i to cie wyroznia na tym forum. Jasne....its cool to be different

Gość ewka23
POZDRWAIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH!!JESZCZE CIEBIE NIE OBRAZILAM ALE WIEC PRZESTAN MNIE SZANTARZOWAC!!!BO I TAK NIE DAM SIE TAK LATWO SPROWOKAWAC!!POPROSTU SIE ODCZEP I POZWUL NAM LUDZION KULTURALNYM I NORMALNYM PROWADZIC FORUM!!!