Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milicja88

chcę wstąpic do policji D

Polecane posty

Gość milicja88

czy jest tutaj ktoś kto też chce to zrobić?? ja zamierzam złożyć dokumenty do komendy glownej policji w Łodzi ;) jest ktos z takimi planami jak ja?? :)

Gość dziadu
te mundurowe służby to badziew :O jak mi sie wojsko przypomni i te trepy to mi sie odechciewa ee tam trepy jeszcze pół biedy ale baba trep to już przesada taka spasła świnia jeszcze zero klasy, urody itd totalny życiowy nieudacznik... W policji to na tych szkółkach to podobnie jak w MON ale to zależy gdzie sie trafi....

Gość Tajemnicza i zasadnicza
CHWDP

Gość milicja88
aha czyli "chwdp" i tego typu komentarze sa odpowiedzia na moje pytanie?? :) suuuuuper poziom reprezentujecie, naprawde pozazdroscic ;) pozdro 600 :]

Gość halina z wódkomina
z policja to masz taki plus ze mozesz szybko przejsc na emeryture i mieć konkretną sumke a przy okazji mozesz pózniej zajmować sie czymś innym - w sumie to nie jest taka zła opcja...ale praca nie ejst lekka i zaufanie i róznie postrzegana jest w naszym społeczenstwie

Gość dziadu
mało ludzi wstępuje do policji bo posterunki obskurne bez wyposażenia mało kasy itd jak już tak chcesz do mundurowych to do armi idź dostaniesz 2 000 na ręke ponad bo teraz podwyżka była oczywiście jako st szer...

Gość milicja88
chce sprobowac wstapic do policji; nie robie niczego za wszelka cene a poza tym zdaje sobie sparwe jak nasze spoleczenstwo traktuje policje ale mimo wszystko chce sprobowac, zeby potem nie wkurzać sie na samą siebie bo " stchórzyłam" ja kieruje sie zasadą ze w życiu nie należy być desperatka a ryzykantką ;) jestem jeszcze młoda powiecie, ale chyba czlowiek uczy sie najlepiej na wlasnych a nie na cudzych bledach prawda? jesli tego pozaluje? trudno-stalo sie i juz ;) pozdrawiam