Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N.W.A

!!!!!!!!!!!!!!siłownia !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nata1992
ja zaczelam cwiczyc na silowni cztery lata temu, przez pierwszy rok cwiczylam tylko takie kardiowaskularne cwiczenia zeby spalic tluszczyk. potem zaczelam zabawe z ciezarami, trening na zwiekszenie sily. miesnie mi urosly i zrobily sie bardzo twarde, mam kaloryfer na brzuszku i miesnie ud takie ze nie moglabym juz zalozyc starych spodni:-) ale ja zawsze mialam atletyczna budowe ciala, jetem baba przy kosci a teraz do tego bardzo silna baba:-) moj chlopiec z kolei zawsze byl chudziatkiem i mial bardzo szybka przemiane materii. nozki i ramionka ma chudziutkie i mimo ze cwiczy na silowni regularnie ma duze problemy ze zwiekszeniem masy miesniowej. ja mam znacznie wieksze obwody miesni od mojego ukochanego i jestem duzo silniejsza. on ma wszystkie miesnie ladnie zarysowane ale sa takie malutkie jak u chlopca:-) lubie sie z nim silowac i meczyc go az kwiczy jak prosiaczek i prosi o zeby przestala:-)

Gość paulibka23
To jak juz ma coś brać to lepiej zeby to było coś naprawde skutecznego to polecam takie suplementy www.g-supplements.pl/ To jest to co naprawde bedzie skuteczne.

Gość gość
Suplementy diety służą do wypełniania braków w diecie więc to nic złego. Od nich magicznie się nie rośnie. Jeśli jesteś z gdańska mogę polecić Ci siłownie http://enjoyfitnessandgym.pl/. Są tam bardzo fajni trenerzy którzy wytłumaczą Ci wszystko

Gość qula007
Pamiętajcie aby dobrze się nawadniać na siłowni. Ja polecam izotonika 4move. Sama używam i nie ma sobie równych.

Gość Magda5600
Można się wzmacniać suplementami a najlepiej jest zapytać trenera na siłowni, co poleca. Ja chodzę z siostrą do http://saturn-fitness.pl/ i chwalimy sobie podejście do klientów. Zawsze można liczyć na słowo wsparcia i poradę.

Gość Agtarta
Moim zdaniem nie potrzeba brac żadnych odżywek. Znam mnóstwo osób, które chodzą na siłownię, odżywek nie biorą a wyglądają super. Tylko trzeba porządnie ćwiczyć a nie siedzieć i udawać, że się chodzi na siłkę. Jednak odżywki, zwłaszcza dobre, rzeczywiście potrafią być pomocne. Przykład? http://www.maxbody.com.pl/

Gość Grimmi
Daruj sobie. Spytaj lepiej jakiegoś trenera tylko takiego ogarniętego. Ja ćwiczę pod okiem trenera w Gravitanie już prawie 3 lata i jest dobrze. Odżywki tylko kontrolowane. Trenerzy w Gravitanie mają ogromną wiedzę i warto im zaufać :)