Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszelle fajfer

damska przyjazn moze sie utrzymac?

Polecane posty

Gość miszelle fajfer

Myslicie ze dwie dziewczyny moga sie naprawde przyjaznic, ich przyjazn moze trwac latami i miedzyczasie nie zazdroscic sobie, nie zyczyc niczego zlego itp. Ja w sumie do tej pory wierzylam ze to mozliwe, mialam nawet dobre znajome zza czasow liceum i studiow dopoki nie doswiadczylam tego na wlasnej skorze. Dawna kolezanka z liceum probowala poderwac mojego meza. Spotkalismy sie po dlugim czasie niewidzenia, tak sie sklada ze moj maz jest obywatlem kraju ktorym byla zawsze zafascynowana ta znajoma. Spotkalismy sie w nieco wiekszym gronie osob (byli tez inni znajomi), najpierw jak zaczela z nim gadac nie przeszkadzalo mi to, normalka. Ale po jakims czsie widze ze zaczela sie zachowywac jak jkas podlotka: robila dziwne usmieszki, patrzyla w oczy, co jakis czas starala sie go dotknac po ramieniu. szczerze mowiac zniesmaczylo mnie no. Na szczescie moj facet nie reagowal na to a nawet potem sie mnie pytal czy kolezanka przypadkiem nie ma jakis problemow z soba bo sie dziwnie zachowywala. W kazdfym razie po tym incydencie zaczelam jej unikac. I wogole nie moge uwierzyc ze cos takiego moglo sie stac bo znam ja z liceum i ona igdy sie tak nie zachowywala. Mozliwe wiec ze z wiekiem wzajemna przyjazn miedzy kobietami mija i pojawia sie tylko rywalizacja?

Gość miszelle fajfer
:(

Gość przyjaciółka przyjaciółki
oczywiście, że może się utrzymać ja mam przyjaciólkę od 23 lat, od szkoły średniej i nic nie wskazuje, zebyśmy miały się rozstać. Choć czasem różnie bywało. Ale o taką przyjaźń trzeba dbać, jak o małżeństwo.

Gość podniose bo własnie straciłam
przyjaciela. Tez uwazam ze o przyjazn nalezy dbac a jezeli zaczynaja sie wymówki ze non stop nie ma czasu bo maz bo praca bo dzieci bo szkoła...to ja takiej przyjazni mowie NIE !

Co innego \"dawna kolezanka\" a co innego przyjacolka ... Wierze w prawdziwa przyjazn... sama mam przyjaciolke od 25 lat i nigdy sie na niej nie zawiodlam :-). Zycze kazdemu takiej przyjazni !!

Gość to gratuluje
ja tez myslałam ze przyjaciółka mnie nie zawiedzie ale niestety z wiekiem ludzia nie zalezy na przyjazni. Bo co z tego ze ja dbałam o ta znajomsc