Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata8989

Już mam tego wszystkiego dość!!

Polecane posty

Gość agata8989

Mam problem. Mam chlopaka z ktorym spotykam sie juz od 2 lat. Niestety juz od dłuzszego czasu moja mama i siostra(starsza o 13 lat!) nie akceptuja mojego zwiazku. Wiem ze przez jakis czas mogły sie o mnie martwic poniewaz moj chlopak nie pracowal i ma tylko wyksztalcenie zawodowe. Jednak jego sytuacja zaczela sie zmieniac. Myslimy Juz powaznie o zyciu wiec znalazl prace i ma zamiar robic mature. Jestem atrakcyjna dziweczyna i moja mama twierdzi ze w zyciu stac mnie na kogos lepszego niz on, ale ja go kocham. Powiedzcie czy to ma sens...

Gość kopol
Pewnie,że ma jeżeli oczywiście go kochasz.Ja byłam w podobnej sytuacji. Poznała chłopaka jak miała niecałe 16 lat on miał 21. ja chodziłam do liceum ,bardzo dobrze się uczyła itd, on miał nieciekawe towarzystwo i skończył ledwo zawodówkę. tez nie miał pracy. Rodzice zabronili mi się z nim spotykać ale ja się zakochałam i postawiła na swoim.jesteśmy ze sobą już 8 lat i jest cudownie. mój misiu właśnie koczy studia , kończymy budowę domu a rodzice ciągle nam mówią ,że czekają na wnusia.

to twoje zycie i twoj wybor. A jako argument za mozesz mamie i siostrze powiedziec ze ludzie po studiach mniej zarabiaja niz ci po zawodowce.

Gość theblackcat
Skorzystaj z rady mamy. Skoro mówi, że Cie stać, to pewnie ona płaci :D

Gość agata8989
Kopol u mnie jst doslownie tak samo jak u ciebie!! Taka sama roznica wieku i to samoz towarzystwem. To mnie pocieszylas:) A twoi rodzice zakazywali ci sie z nim spotykac??

Gość agata8989
Matka za nic nie placi tumanie!!

Gość theblackcat
płaci, za błedy w wychowaniu córki....