Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapuka

zniszczone wlosy

Polecane posty

Gość mapuka

zaluje ze kiedykolwiek rozjasnialam wlosy mimo ze byly to tylko pasemka.mam juz dosc dlugie i bardzo nie chcialabym ich obcinac:( one nawet nie sa rozdwojone tylko okropnie suche.prosze podajcie jesli zancie cos co naprawde dziala,czy sauna na wlosy moze pomoc?

Gość tez tak mam..........
ja polece tabletki na wlosy i paznokcie do tego serie kosmetykow do wlosow GOLDWELL tylko w salonach, i jedwab do wlosow CHI np. ja mialam straszne wlosy i tylko te kosmetyki mi pomogly rewelacja!!! ja do tego farbuje ale od kilku lat tylko u fryzjera i tylko ta firma i przed farba ktora odzywia nakladaja mi Elumen, drogo ale sie oplaca piekne wlosy super polysk i odzywione

ja jestem mega zadowolona z serum do włosów Essenz....które ma w 100% roślinny skład. A włosy zdecydowanie są zregenerowane i odżywione! ja jestem bardzo zadowolona bo moje włosy były w strasznym stanie a już nie są!

Gość Martusia

Musiałaś używać naprawdę kiepskiej jakości farb. Spróbuj na przyszłość cameleo omega z olejkami, ja nią farbuję i moje włosy są w świetnej kondycji