Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadzieje ze mnie nie oleje

Potrzebuję Waszej pomocy-muszę się zmienić

Polecane posty

Jestem bardzo wrażliwa,wszystko strasznie przeżywam,nawet bzdury.Chciałabym to zmienić,zacząć traktowac wszystko bardziej na luzie i z poczuciem humoru,nie rozpamiętywać miesiącami porażek-tych,które minęły i które dopiero przede mną.Proszę,pomóżcie w miarę możliwości,jak tylko się da-linkami do stron na ten temat,ebooków,radami.... Wszystko jedno byle bym wreszcie zaczęła normalnie żyć

nie mam linkow do stron ,ebokow, itp. :O...co do rad ?..moze sprobuj cieszyc sie chocby malymi sukcesami zamiast rozpamietywac porazki....wkrutce sie przekonasz ze niejest tak zle jak myslisz :)

trzy lata rozmyślałam nad tym jaką krzywdę wyrządziłam naturze oddając mocz wprost do Wisły ,będąc na obozie dla smakoszy paprykarza szczecińskiego :classic_cool:

dodam ,że z wielkim podejrzeniem spoglądałam na butelki wody mineralnej stojące na sklepowych półkach ,mając cały czas tamto zdarzenie w głowie :o

Gość Buehahahahaha
Ale sie usmialam xD

Gość Buehahahahaha
Poprosze o jeszcze

Gość Buehahahahaha
ostatnio tak sie śmiałam z zmieniających się świateł komunikacji miejskiej ,całą godzinę stałam na przejściu dla pieszych i się chichrałam ku zdziwieniu przechodniów :classic_cool:

zmienisz sie tylko wtedy jesli noca bedziesz biegnac caly czas przed siebie, a na koniec wyturlasz sie w pokrzywach - bedziesz innym człowiekiem:)