Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żurekkkk

Zauroczenie a zakochanie

Polecane posty

Gość elstudentos
wady też są zależne od charakteru, a prawda taka, że zauroczeni widzą swoich partnerów takimi jakimi chcieli by ich widzieć.

Gość smutna bardzo bardzo
dokladnie! poza tym idealni sa nudni! ale moj chlopak ma niestety cechy charakteru ktore mi przeszkadzaja, myslalam ze z czasem przestane zwracac na to uwage, ale jest jeszcze gorzej... wiem juz ze nie chce z nim byc. Moze gdyby sie staral bardziej, pokazal mi ze warto poczekac, przemyslec to po raz 101 ... ale patrzac na jego zachowanie utwierdzam sie tylko w tym, ze nie chce dluzej z nim byc to nie jest milosc. a wady zaczelam zauwazac niemal od samego poczatku... zabrakolo tu zauroczenia w scislym tego slowa znaczeniu - od razu byl przeskok do "milosci"

Gość smutna bardzo bardzo
mam 24 lata

Gość hmmmmmmmmmmm
jeżeli cię wkurza to zostaw go szkoda czasu i nerwów

Gość hmmmmmmmmmmm
jestem zdania że z każdą następną miłością bedzie coraz lepiej

Gość hmmmmmmmmmmm
bo jesteśmy o każde doświadczenie starsi, Nie ten będzie inny. Tego kwiatu jest pół światu

Zauroczenie i zakochanie to jest to samo natomiast nie ma to nic wspólnego z miłością... Miłość przychodzi po jakimś czasie i daje najwięcej radości kiedy po wielu latach związku, kiedy już ludzie znają swoje wady nadal możesz z tym samym uczuciem powiedzieć kocham i kiedy widzisz ten błysk w oku i kiedy ta druga osoba jest dla ciebie powietrzem, światem, wszystkim..