Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milly

Podobają mi się...bardzo...no właśnie

Polecane posty

Gość Milly

czarni faceci :( Napisze krotko,od dwoch lat mieszkam w uk.zawsze podobali mi sie murzyni,no moze nie wszyscy bez wyjatku (wole jednak brazowych niz tych totalnie czarnych),ale niektorzy bardzo mocno.mieszkam w uk od dwoch lat wiec do tego czasu wielu poznalam.slucham czarnej muzyki cale zycie, ubieram sie w tym stylu,lubie ich srodowisko, ich poczucie humoru itd.znam wielu,bylam na paru randkach ale no wlasnie...to wszystko.mam blokade, ze zostane nazwana dziwka etc :( z jednym znamy sie dosc dlugo, jest przystojny,ulozony,madry i chcialby zebysmy byli wiecej niz znajomymi,ale ja mam wciaz opory przed otwarciem sie.czy to rasizm?czy to mozliwe zeby opinia spoleczenstwa tak na mnie wplywala? sama juz nie wiem :(

Gość no ale gdzie tkwi problem
?

Gość czegos nie rozumiem
liczy sie czlowiek czy kolor skory??????????????? :-0

Gość Milly
człowiek,wiem ze czlowiek,ale niestety nie mozemy sie na tyle wyalienowac,zeby nie miec zadnego kontaktu z innymi ludzmi,a spoleczenstwo bywa okrutne az sie dziwie ze mnie jeszcze nikt od kurew i dziwek nie wyzwal :(

Gość mulatkiiiiiii
ja byłam w związku z murzynem 3 lata,obecnie nie jestesmy razem i wcale nie poczułam się kims gorszym ze byłam w związku z ciemnoskórym...nie rozumiem jakie ma znaczenie kolor skóry? mamy wspaniałą córeczke choc nie jestesmy juz razem ale mamy ze sobą stały kontakt i nie moge nic złego powiedziec na jego temat

Gość Milly
chodzi mi o to,ze dla mnie kolor skory nie ma znaczenia,przeciez o tym pisze.mi sie to wrecz podoba.ja wyroslam na czarnej muzyce.w uk tez chodze do klubow z czarna muzyka.po porstu do tej pory nie wyszlam poza kilkoma randkami i jednym pocalunkiem.boje sie zwiazku z ciemnoskorym facetem a moze bardziej opinii jaka uzyskam,sama nie wiem. ten ktorego znam to wartosciowy chlopak,duzo rozmawiamy,smiejemy sie razem.on chyba wie ze ja sie boje,nawet o tym rozmawialismy :(

Gość Milly
no wiem ze niektorzy sa normalni,bardzo skonkretyzowani na przyszlosc,ucza sie duzo pracuja itd tylko nie wiem jak na taki zwiazek patrzy spoleczenstwo :( zreszta tutaj czytalam nie raz jak dziewczyny byly wyzywane od dziwek za to ze spaly z murzynem :(

Gość tak już jest nie żyjemy
w oderwaniu od społeczeństwa i jego konwenansów w Stanach miałam znajomego, był czarny, spędzaliśmy mase czasu razem, na początku bardzo byłam ostrożna i neiufna dopiero z czasem sie do neigo przekonałam gdy go poznałam potem tak sie do niego przyzwyczaiłam że nigdy nie zauważałam koloru jego skóry, tam nie wyróżniał sie z tłumu dopiero naszła mnie refleksja że gdyby odwiedził mnie w Polsce krępowałabym się z nim wyjsc na ulicę przy przedstawic rodzicom nie tyle wstydziłabym się co raczej bała o jego bezpieczeństwo gdybyśmy wyszli wieczorem razem do klubu ot polska mentalnośc

Gość tak już jest nie żyjemy
uprzedzę Wasze pytania, nie był moich chłopakiem lecz chłopakiem mojej przyjaciółki

Gość Milly
no wlasnie o to mi chodzi.tylko ze w uk zyje bardzo ale to bardzo duzo polakow,wiec ja jestem szczegolnie narazona na wszelkiego rodzaju uwagi :(

Gość Milly
i dodam jeszcze jedno.oni sa rzeczywiscie podrywaczami,ale...nie zdarzylo mi sie,zeby jakis byl do mnie bardzo natarczywy,chamski czy nieuprzejmy.oczywiscie sa flirciarzami i zartuja oraz podrywaja bez przerwy,ale wiecej w tym smiechu niz powagi.ech a moze trafilam na takie srodowisko,bo wiekszosc z nich to albo doktoranci albo studenci.

Gość Milly
podnoszę,moze znajdzie sie chociaz jedna dziewczyna ktora ma podobnie :(