Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odjechana gigi

calowal mnie namietnie na dyskotece a potem nawet nie poprosil o numer telefonu

Polecane posty

Gość odjechana gigi

Wychodze z siebie. Nie moge sie na niczym skupic. Mysle tylko o tym jak bylo super w ten weekend. On taki cudowny, obejmowal mnie w tancu, calowal, mowil ze jestem idealem kobiety, nawet ze sie zakochal. A ledwo skonczyla sie disco powiedzial: dzieki za tak wspanialy wieczor ksiezniczko i poszedl nawet nie pytajac o numer. A ja teraz rozgrzana wspominam ten sobotni wieczor. Czy jest jakas szanse ze go jeszcze znow zobacze?

Gość sadystka - nie dentystka p
napisz do BRAVO , na pewno doradzi

Gość odjechana gigi
Naprawde. Teraz mysle tylko o nim. I nie jestem jakas nastolatka. Juz dawno nikt nie zwracal sie do mnie w tak cudowny sposob. Chyba sie zakochalam. Tylko jak go teraz odnajde?

Gość to zalezy czy stoi czy leży
mój były facet po taki namiętnym wieczorze też nie zapytał o numer, ale potem poprosił o niego koleżanke. Odezwał się dopiero tydzień później, spotkalismy się, potem znów się nie odzywał (jakieś dwa tygodnie) a po następnym spotkaniu to już pisał i dzwonił non- stop. Czy to jakiś Twój znajomy czy facet dopiero co poznany? Bo jeśli to drugie to raczej powinien wziąć numer, w końcu szanse że się znów spotkacie są małe. Tak czy siak powodzenia :-)

Gość odjechana gigi
Niestety nie byl to zaden znajomy kolezanki czy kolegi. Poznalismy sie na parkiecie i od razu wybuchla miedzy nami chemia.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
pewnie ma taka zakochana jak Ty co tydzien