Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO ZENUJACE

Najwiekszą ambicja kobiety jest wyjsc za mąż....

Polecane posty

Gość TO ZENUJACE

tak tak...najwiekszą ambicja kobiety jest wyjsc za mąż.... a pózniej umiescic swoje slubne fotki z tym jeleniem ktory dał sie wrobic na naszej klasie :O ŻENADA DROGIE PANIE ŻENADA!!!

Gość odjechana gigi
A potem te ktore nikogo nie maja sa zazdrosne:))

e tam,moja ambicja jest ukonczyc studia i moze zaczac doktorat :P no i zarabiac odpowiednio do swojego wyksztalcenia :P

Gość Genowefa Sobieraj
moją największą ambicją jest zachować czystość przynajmniej do 60-tki. Potem nie wiem czy wytrzymam dłużej, ale do 60-tki pragnę zachować dziewctwo!

Gość TO ZENUJACE
Dewiantka wiedziałem ze kto jak kto ale ty to napewno zlapalas jelenia :D

Gość do to zenujace
mow za siebie pojebko!! :P

Gość ciacho z cukierem
autorze topiku pierdolisz jak byś się szmat nażarł :O...ja nawet własnego zdjęcia nie wkleiłam do naszej klasy bo nawet nie mam tam konta...nie widzę potrzeby żeby się lansować przed ludzmi z klasy...a zdjęcia z mężem to już napewno bym nie dała...więc nie mów za wszystkich..

Gość kruk krukowi
A ja się zgadzam...Co druga tutaj wypisuje, że chce mieć faceta, że się zabije jak mieć nie będzie, że przegrała życie bo nie ma faceta...Żałosne:O

Gość TO ZENUJACE
Tak wypierajcie sie :P i tak to wam nic nie pomoze wyszyscy wiemy jakie jestescie :P

Gość TO ZENUJACE
jeszczcze bardziej zenujace niz te slubne foty sa wypowiedzi ciacha z cukrem za grosz poczucia humoru :O no tak a z czego wynika brak poczucia humoru z niczego innego jak z masy kompleksów :P Dewiantka pozdro

Gość TO ZENUJACE
mamcia spox ale tatus chyba za bardzo lubi zabawy z chlopcami az mu sie tyleczek do białości wytarł :classic_cool:

Gość dewiantkoo
szczególnie teściowa urocza:P

Gość TO ZENUJACE
To zenujace ze tak mało z was sie do tego przyznaje :O mimo wszystko rodzina to podstawowa komórka społeczna :P

Gość to zenujace ze nie
zajmuejsz sie swoja dupa i uwazasz sie za lepsza tylko dlatego ze chcesz zostac doktorkiem . zadroscisz ze sa kobiety ktore to lubia ? zapewnes taka dumna ze nie hanbisz sie slubem z mezczyzna bo preciez zaden cie nie chce

Gość najprostsza z prawd
BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość TO ZENUJACE
oj faktycznie zaden mnie nie chce :O to pewno przez tego mojego penisa :O

Gość po20tce
GÓWNO PRAWDA.

Zgadzam sie są takie panny nic im nie pomoże nawet psychiatra. Facet może być najgorszym dupkiem, łajdusem, kłamcą... rogi do sufitu a ta szczęśliwa bo pana Boga za nogi złapała!!! ŻENADA!!!!! Dziewczyny zacznijcie się szanować!!!!!

Gość może gdyby kobiety
więcej zarabiały to by im na mężu nie zależało a tak szukają durnego sponsora, którego jeszcze próbją tresowac by zapomniał o kwalerskich rozrywkach, kumplach i szczeniackich wybrykach szkoda tylko że przed ślubem nie wiedzą że czeka je tylko harówka i to że z leniwego dupka nigdy nie zrobią królewicza

Gość swirek23
pewnie że - Najwiekszą ambicja kobiety jest wyjsc za mąż.. - moje drogie panie a dla kogo : 1) się malujecie 2) się stroicie tzn biegacie po galeriach handlowych jak w amoku średnio około kilku godzin tygodniowo kupując jakies ciuszki 3) kupujecie kremy na cellulit ,wągry , pryszcze , zimno , lupież 4) chodzicie dwa razy w tyg. na areobik , gimanstykę , siłownię , basen , jogę , masaż, saunę etc etc ???????????????????????????? odpowiedż jest jedna : DLA NAS facetów , żeby GO dorwać , usidlić , zaciągnąć przed ołtarz usłuszeć "TAK" przy blasku fleszy i westchnieniach wszystkich Ciotek i wujków ,a potem żeby zostać zaciązoną i umieścić TĄ fotkę (ze swoim potomstwem ) na naszej klasie

taaaaa, a najwieksza ambicja faceta jest przeleciec caly harem :):):) ale tu bzdury wypisujecie, wrzuccie wszystkich do jednego wora. Tok myslenia autora topiku jest conajmniej powalajacy, hahahaaaaa :D:D:D:D:D:D