Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extragirl

boje sie sexu...

Polecane posty

Gość extragirl

mam wspanialego chlopaka, jest swietnym kochankiem ale.... mam problem stronie jak najbardziej od sexu... boje sie go mozna powiedziec... dlaczego??? ja chce korzystac z sexu przyjemnosc a nie obowiazek, bo trzeba.. pozmozcie.. jak sie przemóc ??

Gość ergot
No to skad wiesz, ze jest swietnym kochankiem. Przeczytalas o tym anons w gazecie?

Gość extragirl
bo kocham sie z nim z przymusu. czasem ma do mnie zal ze sie nie daje dotknąc...

Gość princeza
ja tez mialam ten problem.... robilam to tylko dla niego sama udawając orgazmy....potem zalowalam, plakalam ze nie potrafie w koncu z o tym z moim chlopakiem porozmawiac... [ moj chlopak jest bardzo sexowny kazda moja znajoma na niego leci,,....kruczoczarne wlosy, wysoki, umiesniony, silny, zabawny, dusza towazystwa, BOSKI OKRAGLY TYLECZEK a nie takie cos plaskie jak maja inni...... az dziwie sie ze on zze mna [ wielka beczka ]jest..... a to tak abstrahując od tematu:) ] wiec nie obwinialam tewgo ze on mnie nie podneca.... poprostu musialam do tego ddojsc! mysle ze ty tez musisz do tego dojśc! kochajcie sie wiecej, niech gra wstepna bedzie dluga i roznorodna a na pewno cos w tobie peknie tak jak we mnie i bedziesz miala raj na ziemi:)

Gość ergot
albo boisz sie ciazy, albo lek przed tymi 'brzydkimi rzeczami' wynioslas z domu.

Gość extragirl
mam nadzieje ze w koncu we mnie tez cos peknie, ze przestane sie bac momentu, kiedy on zaczyna... u mnie jest podobnie, on swiwtny facet, ja szara myszka, ale kocham go calym sercem i wiem, ze kiedys bede mogla czerpac z sexu przyjemnosc... ale kiedy to nadejdzie. cierpliwie czekam:)

Gość extragirl
do ergot. u mnie w domu nie bylo mowy o seksie, ale ok 7 lat temu zostalam wykorzystana ..... seksualnie. nie mowilam o tym, bo przeciez ze to juz przeminelo, ten zal i wstet...

Gość ergot
no to teraz jasne. Masz leki, bo inymnosc kojarzy Ci sie z wykorzystywaniem. Moze warto o tym partnera poinformowac?