Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggyby gdyby

najwieksza platoniczna/sekretna milosc waszego zycia

Polecane posty

Gość ggyby gdyby

opiszcie z detalami ;)

Gość michael jackson

Gość ufffffffffffffffffff
wlasnie mnie zignorowala:( delete delete delete

Gość ergot
skoro sekretna...

Gość miał zostać zaproszony na
studniówkę. Spędzaliśmy razem sylwka na większej imprezie i tam mu się oczka zaświeciły do jakiejś panny, mnie przestał zauważać. Więc nie został zaproszony :O

Gość black or white
chlopak 4 lata starszy z podstawowki ;D ja bylam w 3 klasie on w 7 :P

Gość mój sekret
mąż pewnej pani:P

Gość pomaranczowsza
maciek z podstawowki (2 lata starszy) darek z podstawowki (2 lata starszy) stefan - pan od historii z podstawowki (przed 30-tka) andrzej - ksionc od religii z podstawowki (przed 30-tka) a z tych wszystkich najwieksza jest ta ostatnia ❤️ na szczescie teraz nalezy juz do odleglej przeszlosci ;)

Gość ergot
ksionc to i pewnie polskiego uczyl...

Moja nauczycielka z zajęć teatralnych. Byłam nią totalnie zafascynowana - jej urodą, sposobem bycia, stylem ubierania... O niczym tak nie marzyłam, jak żeby być dokładnie taka jak ona. Ale porażka, pierwsza miłość i od razu lesbijska xD

Gość foolish lovers game___
nigdy nie zamieniliśmy ze sobą ani słowa:) ale gdy ktoś mi znajomy zobaczył jak na siebie popatrzyliśmy mijając się na mieście, zapytał ile lat byliście razem?:P mijaliśmy się tak ładny kawałek czasu mimo że prawie cały czas miał dziewczynę ;) minęło prawie dziesięć lat. On żeni się za parę miesięcy, ja wychodzę za mąż rok po nim. kocham swojego faceta ale gdy widzę czasami tamtego serce znów bije mi jak oszalałe;) czy to się nigdy nie skończy:P

Gość babki
kuzyn mojego meza....................niedozwolona milosc. .nie miala prawa byc i tyle.

Gość afsaf
ksiądz który uczył mnie religii w 3 kl. lo, w 4 kl. juz mnie nie uczyl, ale widywalam go w szkole, wzdychalam do niego ze 4 lata w sumie, dopiero po 2 roku studiow mi przeszlo...niezle, on chyba zupelnie sie nie domyslal, nikt o tym nie wiedzial, mam wrazenie, ze to byla moja pierwsza dojrzala milosc, chociaz sama nie wiem, czy milosc...w sumie to bylo takie niewinne i platoniczne, mialo swoj urok, a byl jakies 15 lat ode mnie starszy...