WeCouldHaveSexNowButLetsNot 0 Napisano Styczeń 21, 2008 świat i rządzący nim porządek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piekna blondOKA Napisano Styczeń 21, 2008 Ja moge Cie wprowadzic, ale w stan blogiej rozkoszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 21, 2008 w.s.n.r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Jesteś stulejarzem-przegrałeś życie. Musisz wiedziec ze ja jastem tu naj naj naj czyli- superaczek A reszta wyjdzie w praniu:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 po pierwsze żeby się naprawdę liczyć na kafe musisz się dorobić własnego podszywacza i kilku wybitnych prowokacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piekna blondOKA Napisano Styczeń 21, 2008 Ja mam na Ciebie ochote ,,NOWY" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 jjjjjjjes jjjjjjjjesss jeessssssssssss!!! mam własnego podszywa! jestem kimś na kafeeee:D a po trzecie musisz podać swoje BMI i wkleić fotkę oraz opowiedzieć kilka historii, które zdobędą minimum 7 stron komentarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 21, 2008 a ja nie mam podszywa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 21, 2008 A ja mam podszywa:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
extraordinary342 0 Napisano Styczeń 21, 2008 tu naj naj naj naj.....najgorszą idiotką :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 ej ja mam już co najmniej dwóch jak widać ehhh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 21, 2008 No a jak sie jest najgorszą idiooootką to jest sie kims. ba, jest sie superaczkiem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 to jeden i ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Play27 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ch.c.w.d.t.j.k.ś.c.z.n.j.z.m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 ten sam? niemożliwe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 podszywam się sama pod siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 no tak... jasne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 marne te podszywy, spodziewałam sie iście pięknych literackich i długich postów opisujacych różne rzeczy, atu taka miernota ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 21, 2008 gdy w sklepach pojawiają się zimowe wyprzedaże udaję się do najbliższego hipermarketu ,gdzie niczym gazela hasająca po afrykańskiej sawannie wskakuję do wózka na zakupy i z umiejętnościami Michaela Schumachera pokonuję alejki między regałami do momentu gdy nie dotrę do działu rybnego gdzie wskakuję na ladę z karpiami i udaję jednego z nich w oczekiwaniu aż mnie ktoś kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej ciocia Napisano Styczeń 22, 2008 no wreszcie!!!!!! dobre, ale mógłbyś się bardziej wysilić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach