Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinna1991

microgynon a dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość tinna1991

Chciałabym prosić o pomoc.Od 8 dni biorę microgynon 21.Pierwszą tabletkę wziełąm w pierwszy dzień okresu....Okres był troche dziwny-bardzo skapy i brązowa krew.takie krwawioenie trwało 7 dni...Na następny dzień znowu dostałam krwawienie otyle ze wyglądało ono normalniej tak jak miałam wcześniej przed zażywaniem tabletek-barwa zywo czerwona i bardzo obfity....Dodam ze chwile przed tym krwwieniem chłopak robił mi palcówkę.....Czymoże to być wenętrzne obtarcie? czy moze co innego?

to normalne , organizm przyzwyczaja sie do pigulek. obserwuj swoje krwawienia. i reakcje organizmu. ulotka opisala skutki uboczne organizmu, jesli bedzie ciebie glowa bolec , bedziesz wymiotowac itd, dlugo , jesli bedziesz plamic w czasie cyklu, lub nie bedziesz miala krwawienia w 7 dniowej przerwie to zglos to lekarzowi. niech zmieni ci tabletki

Gość festiwal kopytek
mi też się to zdarzyło. to podobno zbyt mala dawka hormonu w tabletce... lekarz zalecił, by do ustąpienia krwawienia brać 2 baletki dziennie (rano i wieczorem). po 3-4 dniach krwawienie sie skończyło. Oczywiście dodatkowe tabletki trzeba brać z innego listka.