Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maca22

Ile wydajecie dziennie na jedzenie??

Polecane posty

Gość Maca22

Ja proboje ograniczyc wydatki, ale obiad w restauracji to wydatek ok 30-40 zl, sama nie gotuje, bo studiuje. A nie chce jest w jakis barach, poniewaz z higiena tam na bakier

Gość Maca22
To zacznij medycyne i pogadamy

Gość TAK MYŚLĘE
maca 22 Ty wydajesz na obiad 30,40 zł ;-) i studiujesz :-) a co do barow to sie myslisz,teraz bar nie jest taki jak kiedys.

Gość o kuźwa aaa
to ci się nieźle powodzi

Gość bezmyślna panienka
w główce się przewróciło... Kupujesz paczkę ryżu, paczkę warzyw mrożonych i filet z kurczaka - wszystko za 10 zł i masz z tegoobiad na 2 dni. Przygotowanie zajmie ci pół godziny, więc nie mów, że nie jesteś w stanie wygospodarować pół godziny :P

Gość mekława
Studiujac medycyne chyba nie pracujesz,bo kierunek studiow dosc ciezki aby pracowac.Masz widocznie kasiastych rodzicow,ze cie utrzymuja albo po prostu kasiastego sponsora .

tez nie mam czasu, sil , ochoty i talentu do gotowania:P czesto mam jedzenie z domu,albo jem mrozonki, zamawiam pizze, ide do baru , na kebaba itd;) kupuje najpotrzebniejsze rzeczy. ok.15zl dziennie;)czasem nie wydaje nic. i zyje;)

Gość bezmyślna panienka
a co do higieny, to cię zdziwię: w niejednym barze w kuchni jest o wiele bardziej higienicznie niż w restauracji :P