Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracija panowie

Panowie jakie wolicie kobiety? ubrane sportowo czy elegancko?

Polecane posty

Gość dużo biżuterii
to jest cholernie elegancko

Gość elstudentos
na sportowo może być sexy, wszystko zależy od okoliczności, jednak elegancko zawsze jest na miejscu... i bardzo lubię ; )

Gość gracija panowie
chodzi mi np. o cos na szyji, jakas bransoletka, 2-3 pierscionki

Gość hfder
mi to obojetne . Do kazdego pasuje co innego. TE jeansy z linku moglybybyc bardziej waskie i krotkie , bo chyba to nie jej rozmiar.

Gość gracija panowie
zalozylam temat z ciekawosci. mi o wiele bardziej podobaja sie kobiety ubrane tak na sportowo, ale oryginalnie, np maja jakies ciekawe buty, torbe, dodatki. czego bym nie przeczytala to pisza ze facetow kreca obcasy, bizuteria. ale z wlasncyh obserwacji i rozmow ze znajomymi plci meskiej wynika ze wlasnie faceci wola takie kobiety ubrane na sportowo

Gość BBBBBBBBBBBBB
tak po prawdzie panowie najbardziej lubią rozebrane kobiety...:P

Gość gracija panowie
wiec z ciekawosci poczytam wasze odpowiedzi ;) ps. przepraszam ze pisze tak nieskladnie

Gość hfder
nie podoba mi sie mocny makijaż i rozowe ubranka

Komiczne, żadne rybaczki nie sa eleganckie;) Niezależnie od tego, ile mają kantów:classic_cool: Rybaczki sa strojem nieformalnym. I można sobie w takich z kantem przyjść do pracy w piątek, o ile takie panują zasady w firmie, ale nigdy przez kogoś, kto się zna na modzie, nie są one odbierane jako strój oficjalny i elegancki. Tak samo jak do pracy nie nadaje się koszula przewlekana błyszcząca nicią, nic z brokatem, chociażby to były małe guziczki, nic z za dużym dekoltem. Tak samo jak rano nie występuje się w takich samych ubraniach jak po pracy, na jakimś przyjęciu, czy spotkaniu zawodowym wieczorem. Ot, takie zasady.

Gość hfder
rozowy mi sie kojarzy z kiczem .

Gość hfder
a wszystko zalezy od okolicznosci . Malo kobiet chodzi w jeansach moze sadza ze to meskie ubranie .

Gość tez mam dola
oj deska, a co jak ladne szpilki sa w CCC to juz nie wolno ich kupic bo sa z CCC?:O czyzbys byla snobka?mozna sie ubrac ladnie i w miare gusowie nie wydajac 300 zl na same buty.. tak samo z rubaczkami, dla mnie to w ogole nie wpisuje sie w twoje zasady, ktore wypisalas wyzej.no ale to kazdy ma swoje wlasne zasady gry:).

Gość iukzer
ja uwazam ze kobieta nie ma być ubrana elegancko , ale seksownie .

jestem deską - moze to o czym piszesz jest aktualne w protokole dyplomatycznym, ale zapewniam Cie, że nie znam takiej korporacji (a miałe kobiety z roznych sztywniackich miejsc)w kórej przyście w takich czarnych rybaczkach w kant byłoby odbierane inaczej niż przyjście w czarnej spódnicy... moze podczas jakichś super biznesowych spotkań top managementu, ale tam juz nikt nikomu uwagi za niewłaściwy ubiór nie zwróci

Gość baba w ubraniu jest oszpecona
facet w ubraniu wygląda lepiej niz nago , a baba gorzej .