Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego dzieci

nie jestem w stanie zaakceptowac

Polecane posty

Gość jego dzieci

ja mam swojego syna on 2 dzieci ktore kocha tylko ze to odbija sie na nas na moim dziecku niby jest normalnie on go akceptuje i chce by sie dzieci poznaly ale ja nie jestem za tym moj syn jest malutki nie zrozumie tego wszytskiego ....wiem ze przy takim spotkaniu on bedzie sie staral udowodnic swoim dzieciom ze one sa najwazniejsze i nawet wiem w jaki spoasob ( bedzie duzo mowil i przytulal) i wiem ze to sprawi przykrosc mojemu synowi ( on nie ma ojca) co mam zrobic ?

Gość a ja chciałabym miec 2 synów
głupia babo ciesz się ze chce ciebie z dzieckiem, a moze ze swoimi ma zerwać kontakty? cholerna egoistko, mam nadzieje ze kopnie cie w dupe bo przejrzy jaka z ciebie żmija

Gość mekława
Po co w ogole wiazałas sie z facetem majacym dzieci .Poza tym nie dziewie sie,ze facet bedzie fafozryzował swoje dzieci,bo to jego a nie obce.

Gość a musicie sie spotykac razem
z dziecmi? Te dzieci z nim mieszkaja? Nie z matka? Chyba mozna uniknac takich sztucznych spotkan.

Gość jestem kobietą od urodzenia
przecież nie masz obowiązku przedstawiania sobie dzieci. Nie chcesz , to nie i koniec. Nie wymyslaj sobie problemów

Gość tez mam dola
no tak wazne, zeby woje dziecko tulil a swoje obrzucal blotem:O.

Gość kwasss
Ze niby jak się ma dziecko to trzeba na kolanach przed facetem, że chce? Dziwne jakieś. Ja byłam kiedyś z facetem o kotrego syna bylam zazdrosna- tak po prostu o miłość. Z kolei ten facet byl zazdrosny o mojego syna. Z czasem przywykniesz i nie będziesz tak alergicznie reagowac - to tylko dzieci i Twoje i jego.

Gość jego dzieci
widze ze prawie same idiotki tu siedza no coz tak bywa nie mowilam o zrywaniu kontaktow ja poprostu nie chce sie z nimi spotykac na co on nalega bym wreszcie ich poznala i wybaczcie ale to normalne ze bardziej interesuje mnie moje dziecko

Gość jego dzieci
kwass ja nie mam parcia na to by miec faceta jak nie ten to inny na to nie narzekam z reszta jestem typem takiej ktora radzi sobie sama

Gość
To idź se znajdź frajera co cię z bachorem zechce, a nie jojczysz po próżnicy. Facet ma przynajmniej mniej egoistyczne i roszczeniowe nastawienie, bo coś z tego gówna stara się skleić. Choć, jak widać zupełnie bez sensu. Żal frajera.

Gość a mnie jest zal ciebie

Gość jego dzieci
nie rozumiecie jesli sie spotkamy to bedzie dosc........sztuczne bo ani one nie sa chetne ani ja

Gość Żmyja
A nie możesz po prostu pogadać z nim i ustalić zasady tego spotkania? Powiedz mu o tych swoich obawach, i tyle. Głupia jesteś, kobieto :O

Gość jego dzieci
on o noch wie i malo go to interesuje bo dzieci powinny nas znac mimo ze ja tego nie chce

Gość Żmyja
A ile czasu jesteście razem?

Gość jego dzieci
rok

Gość a on widuje twoje dziecko
?

Gość Żmyja
Nie bardzo wiem jak wyobrażasz sobie przyszłość tego związku bez poznania jego dzieci. Czy ty potrzebujesz na to czasu (np. aż twój syn podrośnie i będzie lepiej rozumiał sytuację) czy w ogóle nie masz ochoty na kontakty z jego dziećmi?

Gość a on widuje twoje dziecko
jej synowi to akurat bedzie najłatwiej z tych wszystkich dzieci jeżeli jest mały i niwiele jeszcze rozzumie...

Gość jego dzieci
tak widuja sie spedzaja razem weekend tez myslalam ze na to jeszcze czas ale on uwaza inaczej i nie rozumie tego jak ja do tego podchodze

Gość rty
kobieto lepiej sie ocknij bo jak dla mnie to jestes egoistka. to chyba normalne ze po takiem czasie facet chce ci przedstawic swoje dzieci. planujecie razem przyszlosc? jesli tak to zawsze bedziesz sie ukrywac przed jego dziecmi? ile ty masz lat ze myslisz w ten sposob?

Gość jego dzieci
28